🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nášlapy tvar obdélník

Nášlapy ve tvaru obdélníku jsou jednoduchým a praktickým řešením pro ochranu schodiště a zároveň pro zvýšení bezpečnosti. Tyto nášlapy jsou běžně používány v interiéru i exteriéru a nabízejí několik výhod. Nášlapy ve tvaru obdélníku obvykle mají rovné hrany a jednoduchý design, což usnadňuje jejich instalaci na schodiště. Díky svému jednoduchému tvaru jsou nášlapy ve tvaru obdélníku vhodné pro různé druhy schodišť a různé interiéry. Nášlapy ve tvaru obdélníku jsou k dispozici v různých materiálech. I přesto, že mají jednoduchý tvar, mohou být nášlapy ve tvaru obdélníku elegantní a estetické, přispívající k celkovému vzhledu interiéru nebo exteriéru. Nášlapy ve tvaru obdélníku jsou tedy praktickým a funkčním doplňkem pro schodiště, který zajišťuje bezpečnost a ochranu podlahy současně.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Velikost nášlapu
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
99 309
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
66 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 66 položek
Nášlapy na schody, často nazývané také schodové nášlapy nebo schodové kryty, jsou ochranné prvky umístěné na povrchu schodů, aby chránily podlahu a zároveň zvýšily bezpečnost uživatelů.
Nášlapy ve tvaru obdélníku jsou jednoduchým a praktickým řešením pro ochranu schodiště a zároveň pro zvýšení bezpečnosti.

  1. Jednoduchá instalace: Nášlapy ve tvaru obdélníku obvykle mají rovné hrany a jednoduchý design, což usnadňuje jejich instalaci na schodiště.

  2. Univerzální použití: Díky svému jednoduchému tvaru jsou nášlapy ve tvaru obdélníku vhodné pro různé druhy schodišť a různé interiéry.

  3. Bezpečnost: Nášlapy poskytují uživatelům lepší trakci a snižují riziko uklouznutí na schodech, což zvyšuje bezpečnost při chůzi.

  4. Ochrana podlahy: Navíc chrání schodiště před opotřebením a poškrábáním, což může prodloužit životnost schodů a podlahy.

  5. Různé materiály: Nášlapy ve tvaru obdélníku jsou k dispozici v různých materiálech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a stylu.

  6. Estetika: I přesto, že mají jednoduchý tvar, mohou být nášlapy ve tvaru obdélníku elegantní a estetické, přispívající k celkovému vzhledu interiéru nebo exteriéru.

Související články z blogu:

Proč investovat do nášlapů na schody?

Proč investovat do nášlapů na schody?

Estetický doplněk, který navíc skvěle ochrání vaše schody i zdravím. To jsou nášlapy na schody. Přečtěte si, jaké skrývají tajemství.
Číst více