🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Proč investovat do nášlapů na schody? Skrývají mnoho výhod.

Nášlapy na schody. Ty malé, často přehlížené kousky materiálu, které leží pokorně na našich schodech. Proč jsou tak důležité? A jak nám pomáhají v každodenním životě? Připravte se na objevení tajemství schodnic a jejich skrytého účelu.

Nášlapy jsou v podstatě jako tajní agenti našich schodů. Můžou vypadat obyčejně, ale jejich pravý účel nemusí být na první pohled zřejmý. Jedním z jejich hlavních úkolů je chránit nás před pády. Bez schodnic by byly naše schody kluzké a nebezpečné. Ale s nimi jsou schody bezpečnější a pohodlnější. Je to jako mít vlastního osobního strážce, který vás chrání před potenciálními nebezpečími.

Ale schodnice nejsou jen o bezpečí. Jsou také o diskrétnosti. Díky svému jedinečnému designu a materiálu jsou schopny tlumit kroky. To znamená, že můžete chodit po schodech bez toho, aby o vás věděl každý v domě. To je velmi užitečné, pokud se chcete vyhnout nepříjemným otázkám o tom, proč jste vstali uprostřed noci na svačinu.

A konečně, schodnice dodávají našim schodům estetickou hodnotu. Můžete si je vybrat v různých barvách a stylech, aby odpovídaly vašemu interiéru. To znamená, že nejenže jsou užitečné, ale také mohou vylepšit vzhled vašeho domova.

Takže příště, když půjdete po schodech, vzpomeňte na ty malé pruhy pod vašima nohama. Bez nich by byl náš život o mnoho nebezpečnější a méně diskrétní. 

Nášlapy ze spodní strany, samolepící
Instalace nášlapů je snadná, pomocí oboustranné lepící pásky

VIDEO: K čemu slouží nášlapy na schody?

Podívejte se na nášlapy v naší nabídce



Podívejte se na všechny nášlapy

Další články z kategorie Aladinův rádce

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více
Průvodce kusovými koberci. Jak vybrat ten pravý?

Průvodce kusovými koberci. Jak vybrat ten pravý?

Koberec má v interiéru svou velkou úlohu: dokáže vhodně doplnit vybavení místnosti, stane se nosným dekorativním prvkem, vymezí prostor pro zábavu a vnese do prostoru rovnováhu.
Číst více
Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Věděli jste, že můžete ušetřit až několik tisíc ročně za náklady na topení koupí vhodného koberce?
Číst více