🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Protiskluzová úprava koberců - jen u nás!

Udržet koberec na jednom místě, bez toho, aniž byste jej museli zatěžovat nábytkem, bývá občas nadlidský úkol. Proto většina z nás dřív nebo později po pořízení kusového koberce zamíří do obchodu znovu, tentokrát pro protiskluzovou podložku.

V obchodě si projdete různé typy a styly, vyberete a zakoupíte několik metrů této podložky, doma položíte k vašemu cestujícímu koberci, podložku rozstříháte na požadovanou velikost, koberec zvednete a perfektně podložíte. Teď už se vám s největší pravděpodobností nestane, že byste po koberci uklouzli nebo že by jej při hře vaši zvířecí mazlíčci odsunuli.

Jde to i lépe!

Protiskluzová úprava koberců je pohodlnější, praktičtější, rychlejší a bezpečnější!

Aladin ve spolupráci s našimi kobercovými odborníky vymyslel speciální latexový protiskluzový nátěr na koberce. Už nikdy se vám tak nestane, že by váš koberec poletoval po místnosti.

Stačí otevřít lahvičku, pohodlně nanést aplikátorem nátěr na rubovou část koberce, počkat pár vteřin a na koberci se vytvoří flexibilní vrstva, která zamezí pohybu koberce i po kluzké podlaze. Nátěr se aplikuje přímo z láhve. Kusový koberec potřete po celé jeho ploše v pruzích s ideálně 10 centimetrovými rozestupy.

Jestliže si ale právě kupujete koberec nový, můžete aplikaci nechat na našich odbornících. Při nákupu stačí zaškrtnout políčko „Chci protiskluzovou úpravu“ a domů vám dorazí koberec s již naneseným nátěrem.

Flexibilní protiskluzový nátěr zakoupíte jen u nás – čtvrt litru vystačí na 4 m2. Navíc se ani nemusíte bát, že by nátěr poškodil vaši podlahu nebo že byste koberec nemohli vyprat v pračce. Nátěr je šetrný jak k podlaze, tak i ke koberci a snese i prací cyklus na 40C.

Proto neváhejte a udělejte váš domov zase o něco bezpečnější.

Impregnace v lahvičce

Víte, že u nás najdete
protiskluzový nátěr v lahvičce?



Lahvičku protiskluzového nátěru můžete zakoupit zde.

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více