🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

O tom, jak jsme natrvalo zlevnili

Bylo, nebylo… V jednom e-shopu žily koberce, podlahy a doplňky. Byly jich tam tisíce. Lidé si je oblíbili a chtěli si je vzít domů, ale v cestě jim stály ceny. Byly hladové a lidé se jich báli. Pak se jednoho dne objevil rytíř Aladin a svým mečem nelítostně osekal ceny u víc než 80 % celého sortimentu. Některé zkrátil až o polovinu. Ceny přišly o hlavu a už navždy zůstaly nízké. Od té doby lidé v e-shopu nakupují beze strachu a koberce a podlahy jim věrně slouží.

Tahle pohádka nekončí, ale začíná

V Můjkoberci máme rádi, když se i v reálném životě podaří překonat překážky a zachránit situaci, která se zdá ztracená. Proto jsme věřili tomu, že příběh zdražování, který naše doba píše, může mít šťastný konec. A má. Alespoň u nás v e-shopu a prodejně.

Ale abychom začali od začátku. Šplhání cen do nesmyslných výšek, které se týká i našeho oboru, nás dlouho trápilo. Ale rozhodli jsme se nestáhnout kalhoty, vzít meč a bojovat. Náš e-shop i prodejnu jsme vytvořili tak, aby v nich byla radost nakupovat. A k čemu by to celé bylo, kdyby od nás hladové ceny naše zákazníky odháněly?

Proto jsme většinu našeho sortimentu, více než 80 % produktů, natrvalo zlevnili. Některé zboží až o 50 %. 

Jak jsme to dokázali

Baví nás inovace, a když je problém, vyzkoušíme všechno, abychom ho vyřešili. Obvykle si lámeme hlavu nad tím, jak našim zákazníkům udělat nákupy ještě snazší. Teď jsme hledali kreativní řešení, jak zlevnit, a přitom ani o píď neuhnout z kvality našich služeb. Našli? Našli. A tak jsme si vyhrnuli rukávy a zabojovali na několika frontách:

  • V Belgii a Holandsku jsme osobně obešli výrobce koberců a získali zboží stejné kvality za lepší ceny.
  • U současných dodavatelů vyjednali lepší podmínky.
  • Posvítili si na cestu koberců nebo podlah od objednání až k vám domů, aby šlo všechno hladce a bez zádrhelů.
  • Vylepšili způsob, jakým zboží balíme.
  • Z dopravců vybrali ty nej.
  • Ukrojili si z vlastní marže.

Všechny tyhle kroky dohromady přinesly to, že teď na e-shopu najdete produkty s novými cenovkami. A je jich většina. Nemají štítek sleva, není to žádná akce. Je to nová základní cena, na kterou se můžete spolehnout a se kterou můžete počítat. Věříme, že vám to udělá stejnou radost jako nám.

Marek a Tomáš
Zakladatelé www.mujkoberec.cz

Zlevňujeme koberce

Podívejte se na trvale zlevněné produkty

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více