🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).

Rok 2023 v číslech

Výmluvně. Tak mluví o roce 2023 čísla, která jsme loni nasbírali. Okoukněte, jak se nám dařilo. 

Proti proudu zdražování

Zatímco všude okolo zuří zdražování, my jsme letos změnili kurz a vydali se proti proudu. Drtivou většinu našich produktů jsme zlevnili, aby byly dostupné těm, pro které to celé děláme. Našim zákazníkům. V článku jsme popsali dopodrobna, kde všude jsme čarovali, abychom mohli snížit ceny: jak jsme se vydali za hory za doly pro nové dodavatele, kde jsme ušetřili a co dalšího se muselo změnit.



Přečtu si článek o levnějším Můjkoberci

Dostali jsme ocenění

Že vás to s námi bavilo, o tom svědčí ocenění Heuréka ShopRoku, které jsme v roce 2023 získali už podruhé. Skví se nám na hrudi a my sníme o tom, že se na bednu vítězů dostaneme i letos. Už potřetí v řadě! Dejte nám svůj hlas. Zabere vám to maximálně 30 vteřin, zato Aladinova radost bude nekonečná. Děkujeme vám, odvděčíme se vám na kobercích a podlahách.



Hlasuji pro Můjkoberec
Hlasování zabere 30 vteřin.

Byli jsme vidět a slyšet

Několikrát jsme nechali naše hlasy zaznít nejen v kancelářích, skladu nebo prodejně, ale i v médiích. Vypíchnout můžeme Českou televizi, kde se Tomáš rozpovídal o inflaci a podcast Skip Pay Talks o placení až potom. Taky jste nás mohli zahlédnout na 37. příčce žebříčku Fast50. O všech událostech k chlubení a mnohém dalším dáváme vědět na našem Facebooku.



Okouknu můjkobercový Facebook

Vlastní impregnace a protiskluz

Každý rodič zná tu nekonečnou hrdost, kterou probouzí vlastní děti. My jsme letos přivedli na svět impregnaci a protiskluzovou úpravu a dmeme se pýchou, jen na ně pomyslíme. Už vylepšují vaše koberce a dělají nám samou radost. Můžete si je pozvat k vám domů a vyzkoušet, jak šikovné doplňky nám říkají mami.

Jaký bude rok 2024

Jsme napjatí jak kšandy, jak se nový rok vyvede. Nemáme věšteckou kouli, ale Aladin cítí v koleni, že to bude jízda. Díky novým dodavatelům nás čekají nižší ceny, rychlejší dodávky a další změny. Jen přísun Aladinova humoru zůstane na dobře známé hladině.

PF 2024

Co se týče koberců a podlah, nemusíte se nového roku vůbec bát – u nás to máte pojištěné. Ve všem ostatním vám přejeme hodně štěstí a úspěchů.

Těšíme se, že vás i v roce 2024 potkáme v prodejně nebo e-shopu.

Vaši Můjkobor(kyně)ci a Aladin.

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
O tom, jak jsme natrvalo zlevnili

O tom, jak jsme natrvalo zlevnili

Proč jsme přistoupili k plošnému zlevňování? Přečtěte si příběh o podlahách a osekávání cen.
Číst více