🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nože

Nože používané k řezání koberců a podlahovin, jako jsou vinyl, pvc, linoleum a další podobné materiály, jsou obvykle nazývány jako podlahářské nože nebo nože na řezání podlahovin. Odlamovací nože jsou obvykle pohodlné na použití, snadno se drží v ruce a jsou vhodné pro různé úkoly, jako je řezání koberců, pvc podlahovin, linolea a dalších materiálů. Nůž kotoučkový na koberce a podlahoviny je typ nože obzvláště užitečný při pokládání podlahovin a koberců, protože umožňuje rychlé a přesné řezání materiálu na správnou velikost a tvar bez nutnosti použití dalších nástrojů.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
149 189
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
2 produkty
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Hlavní vlastností odlamovacího nože je jeho čepel, která je často tvořena segmenty. Když se část čepele ztupí nebo poškodí, uživatel může použít mechanismus na odlamování, který odlomí nebo odtrhne použitou část čepele a vystaví novou, ostrou část. Odlamovací nože jsou obvykle pohodlné na použití, snadno se drží v ruce a jsou vhodné pro různé úkoly, jako je řezání koberců, pvc podlahovin, linolea a dalších materiálů. Nůž kotoučkový na koberce a podlahoviny, je typ nože obzvláště užitečný při pokládání podlahovin a koberců, protože umožňuje rychlé a přesné řezání materiálu na správnou velikost a tvar bez nutnosti použití dalších nástrojů. Tyto nože jsou běžně k dispozici.