🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Služby (pokládka, čištění...)

Pestrým výběrem sortimentu to u nás zdaleka nekončí. Abychom Vám poskytli kompletní servis, připravili jsme pro Vás užitečné služby jako například pokládku koberce a podlahy, čištění koberců, úprava rozměrů koberců na míru a obšívání a rohožku s vlastním potiskem.



Pokládka koberců

POKLÁDKY KOBERCŮ A PODLAH

Po vyplnění pár základních údajů v našem v našem pokládkovém konfigurátoru Vám okamžitě spočteme předběžnou cenu, a navrhneme předběžný termín. Pokládáme v celé ČR. Pokládka od Můjkoberec? Koberec položíme, než řeknete švec!
Čištění koberců

ČIŠTĚNÍ KUSOVÝCH I METRÁŽNÍCH KOBERCŮ

Vyzvedneme přímo u Vás, vyčistíme a dovezemez zpět včetně veškeré dopravy zdarma. Cenu Vám okamžitě spočteme na stránce čištění koberců.
3D návrh zdarma

PLÁNOVAČ KOBERCŮ ZDARMA

Plánovač? Není zač! Zdarma, online, jednoduše. Naplánujte si, jak bude nový koberec vypadat u Vás doma, a e-shopujte najisto.
Koberec na míru

KOBERCE NA MÍRU

Nákup u nás má tolik krásných rozměrů! Váš koberec vystřihneme podle zadání a na chlup přesně v našem jednoduchém konfigurátoru.
Rohožka s vlastním potiskem

ROHOŽKA S VLASTNÍM POTISKEM

Máte obrázek? My Vám ho vytiskneme. Může se jednat např. o firemní logo, slogan, nebo Vaši oblíbenou fotografii. Na rohožku s vlastním potiskem si můžete vytisknout cokoliv.
Obšívání koberců

OBŠÍVÁNÍ KOBERCŮ PRAHA

Obšíváme koberce, běhouny a lišty.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Třída kvality
Více... Méně
Cena
849 850
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
1 produkt
Zobrazuje se 1 – 1 z 1 položky