🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

7 důvodů, proč si pořídit robotický vysavač

Existuje spousta spotřebičů a pomocníků, kteří vám zjednoduší úklid – ať už je řeč o parních čističích a mopech, tyčových a ručních vysavačích nebo třeba myčce na nádobí. Mezi těmi, kteří ho kompletně zařídí za vás, však jednoznačně exceluje robotický vysavač ETA Master

Všechny robotické vysavače ETA spojuje nadčasový design a snaha o maximální zpříjemnění vašeho každodenního života Zdánlivá maličkost, jako je pořízení robotického vysavače, vám přinese celou řadu vítaných změn:

Robotický vysavač ETA
Robotický vysavač si poradí s podlahou i kobercem




Podlaha bez nečistot

Umí vysávat i mopovat. Důmyslně rozmístěné kartáče spolehlivě posbírají nečistoty, se kterými si následně poradí vysoký sací výkon a špičkový filtrační systém. Pomocí mopovacího nástavce a pratelné textilie se pak vysavač zhostí i vytírání, a tak vaše PVC i vinylová podlaha zůstane dokonale čistá.

Úspora času 

Pokud se do vysávání a vytírání celé domácnosti pouštíte alespoň jedenkrát týdně, přičemž vám tato činnost zabere přibližně hodinu, nemusíte být matematický genius, abyste si spočítali, kolik času s robotickým vysavačem ušetříte. Získáte tak minimálně 4 hodiny měsíčně, které můžete strávit, jak je vám libo – koníčky, sportem, prací nebo příjemnými chvílemi s vašimi blízkými.

OBR robotického vysavače v místnosti, muž s nohama nahoře

Umí vysávat i mopovat - vaše podlaha bude vždy perfektní
Umí vysávat i mopovat - vaše podlaha bude vždy perfektní




Žádné vyrušování

Robotické vysavače jsou překvapivě tiché – hlučnost u modelu Master nepřesahuje diskrétních 68 dB. Vy tak můžete nerušeně odpočívat nebo sledovat televizi, zatímco váš robotický pomocník pracuje. Zbytečně děsit tak nebude ani domácí mazlíčky a na rušení klidu si nebudou stěžovat ani sousedi.

Chrání vaše soukromí

Zdráháte se pozvat si paní na úklid, protože je vám nepříjemná představa cizí osoby pohybující se ve vaší domácnosti? Robotické vysavače vaše soukromí nijak nenaruší, a přesto bude vaše podlaha perfektně čistá, aniž byste museli vyvinout více úsilí, než je zmáčknutí tlačítka nebo spuštění aplikace ve vašem mobilu. 

Snadné ovládání přes aplikaci v mobilním telefonu - máte vždy přehled
Snadné ovládání přes aplikaci v mobilním telefonu - máte vždy přehled




Úklid jako na zavolanou

Robotický vysavač nejen na koberce uklízí přesně v době, kdy vám to nejvíc vyhovuje. Vy přitom vůbec nemusíte být doma. Chytrá aplikace ETA Smart nabízí spoustu přídavných funkcí. Například můžete nastavit ideální sací výkon, přičemž na výběr jsou 4 úrovně. 

Nižší sací výkon využijete při vysávání choulostivých podlah a povrchů, při vysávání koberců zase sací výkon zkuste zvýšit. Mezi jednotlivými intenzitami můžete přepínat i v rámci funkce mopování. Mobilní telefon s vysavačem komunikuje prostřednictvím Vaší domácí Wi-Fi sítě. Lze ho však ovládat i na dálku, například z práce, a tak můžete kontrolovat jeho každý pohyb či stav baterie odkudkoliv.

Úspora místa

Robotický vysavač po dokončení úklidu vyhledá nabíjecí stanici, v níž může spočívat až do doby, než jej zase povoláte do služby. Jako bonus tak ušetříte místo ve skříni či úklidové místnosti.

Robotický vysavač pracuje šetří čas a pomáhá navodit pohodovou atmosféruRobotický vysavač pracuje šetří čas a pomáhá navodit pohodovou atmosféru




Pohodová atmosféra

Pokud i u vás dohady o to, kdo bude dnes vysávat, někdy přerostou ve zbytečně vyhrocené spory, může vám pořízení robotického vysavače značně usnadnit soužití s ostatními členy domácnosti. Úlevy se ale dočkají i ti, kteří žijí single – pocitu, že si můžete po příchodu domů prostě jen hodit nohy nahoru, se máloco vyrovná.



Podívejte se na robotický vysavač ETA

Další články z kategorie Vysavače

Jak vyčistit podlahu?

Jak dosáhnout podlahy, ze které budete moci jíst?

Úklid je potřeba vzít od podlahy. Při úklidu podlah platí několik základních pravidel, která zaručí úspěch a ušetří zbytečnou námahu. Přečtěte si náš článek.
Číst více
Jak jsme pro vás vybrali nejlepší a vyzkoušené vysavače

Jak jsme pro vás vybrali nejlepší a vyzkoušené vysavače

Pečlivě jsme pro vás vybrali a otestovali desítky vysavačů, ze kterých jsme vybrali pouze několik nejlepších, za které dáme ruku do ohně. Přečtěte si, podle čeho jsme vysavače vybírali.
Číst více