🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Jak čistit vinylovou podlahu?

V případě denní údržby podlahy stačí smést prach pomocí koštěte či luxu. Bez obav můžete využít taky chytrého pomocníka - robotický vysavač. Na mokré čištění mopem využijte vždy prostředky k tomu určené, nepoužívejte rozpouštědla, vosky nebo leštidla. Nepoužívejte přípravky, které obsahují odmašťovací látky (určené na mytí nádobí) nebo chlór (určené k desinfekci povrchů), aceton, rozpouštědla nebo brusné prášky a pasty.


Nechceme Vám tady hned vnucovat naše prostředky, tento článek by měl mít zejména informační charakter. Kvalitní čistící prostředek jistě koupíte v každé dobré drogerii. Kdybyste si ale nebyli jisti, v nabídce máme jen jeden čistič, protože ho máme osobně vyzkoušený a víme, že perfektně funguje.

Speciální čisticí prostředky prodlouží životnost podlahy a podtrhnou její krásu.

Než na vytřenou podlahu položíte koberec nebo rohožku, nechte ji nejprve důkladně uschnout. V opačném případě by chemie určená pro čištění podlahy mohla negativně reagovat s barvivy na koberci. Jednoduše řečeno, by pak mohl koberec na podlaze zanechat skvrnu.

Mrkněte na nabídku vinylových podlah

Jak vyčistit vinylovou podlahu

Další články z kategorie Vinylové a PVC podlahy

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více
Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Ty nekonečné rozhovory o tom, jakou zvolit. Ale nestrachujte se, milí čtenáři, dnes se ponoříme do vod nekonečného moře podlahových možností vysvětlíme si rozdíly mezi laminátovými a vinylovými podlahami.
Číst více
NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

Jak na vyrovnání podlahy aneb srovnejte si to!

Rozhodnuto. Budete pokládat novou podlahu nebo koberec a nevíte, kde přesně začít? Poradíme vám.
Číst více