🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Recenze: Dětský koberec Člověče nezlob se!

Autorka článku: blogerka Jana v pohodě

Venku je ošklivě, je to přesně takové to počasí, kdy je prima zahrát si nějakou deskovou stolní hru. Já mám vnuky ještě docela malé, takže volím takové ty základní hry, u kterých se děti nenudí, protože jsou často „na tahu“. Stejně ale vždycky narazím na jeden problém – pokud dítě právě nehraje, nudí se, různě se kroutí, válí po stole, bělá lumpárny a často shodí figurky. Pak se začnou děti hádat a je to pokažená atmosféra.


Lidi, to vám je prima věc!

Rozložíte si na zem kobereček o rozměru 92 x 92 cm. Na něj postavíte figurky ( jsou větší, a krásně na koberci stojí) a můžete hrát. Dětem se to líbí stejně jako mě, a navíc se mohou na zemi usadit tak, jak chtějí, klidně se při hře mohou i převalovat a povalovat, nebo si u toho hopsat – prostě pro děti je to mnohem příjemnější, než hrát na stole. Výhodou je i to, že tady nepadá kostka ze stolu, když někdo hodí poněkud prudčeji.

Koberec je vhodný na každý povrch – má protiskluzový povrch, takže může být i na dlažbě a nebude ujíždět. I údržba je super. Pokud se náhodou umaže, snadno ho vyčistíte – jako běžný koberec. Pokud jsou na něm drobečky, kobereček vyklepete.

Kobereček nemá klasický vlas, ale malé pevné smyčky (koberec typu bouclé – buklák). Ani při běžném vysávání není žádný problém. Kobereček je nízký, kompatibilní i s robotickými vysavači. Běžný robotický vysavač po něm přejede, a nezasekne se na něm – takže uklizeno bez práce.

Dětský koberec Člověče nezlob se zabaví celou rodinu

Pokud máte podlahové vytápění, i pro něj je kobereček vhodný – teplo mu neublíží a skvěle ho propustí. Záruka na kobereček je dokonce 3 roky! Stačí prostě kobereček mít na zemi, třeba jako dekoraci v dětském pokoji. A když je nálada na hraní her, postavíte na kobereček figurky a můžete hrát.

K figurkám a kostce je dodáván malý plátěný sáček, do kterého jsou figurky uložené, pokud se nehraje.

Hraní na koberečku nás doma všechny moc baví. Děti jsou spokojené, že nemusí sedět spořádaně u stolu (to je super hlavně pro ty nejmenší hráče). Jediný problém tak mám občas já, pokud hrajeme delší dobu, rozsedím se a špatně se mi zvedá. I to je ale pro děti zábava – hrajeme pak hru „zvedni babičku“ a děti se u toho baví.

Pokud hledáte tip na prima dárek, určitě vyzkoušejte tohle koberečkové Člověče nezlob se. Zábava je při hře zaručena.

  • Záruka na koberec 3 roky
  • Doprava zdarma (včetně vrácení)
  • Garance nejnižší ceny
  • Materiál : Polyamid
  • Výška vlasu - nízký - 1 - 4 mm
  • Podklad: protiskluzovýVelikost 92 x 92 cm



Podívejte se na Člověče nezlob se

Další články z kategorie Inspirace a trendy

Vánoční kobercová inspirace

Vánoční kobercová inspirace

Vánoce se rychle blíží, a tak si určitě kladete tu nejčastější otázku: jaký vánoční dárek byste měli pořídit svým blízkým? Přečtěte si náš článek s tipy.
Číst více
Inspirujte se v interiéru podzimními trendy letošního roku

Inspirujte se v interiéru podzimními trendy letošního roku

Teplé deky, vůně svíček a procházky ve spadaném listí – ano! Ale podzim ale není jen o tom, hledejte inspiraci v nejnovějších trendech.
Číst více
Provence styl v interiéru – jednoduchá rafinovanost francouzského venkova

Provence styl v interiéru – jednoduchá rafinovanost francouzského venkova

Provence styl odráží staletou tradici francouzských venkovských domů a nenapodobitelnou krásu Azurového pobřeží. Jak tohoto stylu dosáhnout v interiéru?
Číst více