🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Protiskluzové rohože

Protiskluzové rohože jsou skvělým řešením pro zvýšení bezpečnosti v různých prostorách domácnosti. Tyto rohože mají speciální protiskluzovou spodní stranu, která pomáhá zabránit jejich sklouznutí po podlaze. Gumové a pryžové materiály jsou oblíbené pro svou vysokou odolnost vůči sklouznutí a dlouhou životností. Jsou ideální pro oblasti s vysokou vlhkostí, jako jsou koupelny a kuchyně. Textilní rohože s gumovou, pryžovou nebo silikonovou spodní stranou poskytují měkkost a pohodlí s bezpečnostními vlastnostmi proti sklouznutí. Vyberte rohož, která je vhodná pro velikost a tvar místa, kde bude umístěna. Měla by být dostatečně velká, aby pokryla oblast, kterou chcete chránit.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
189 1330
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
211 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 211 položek
Rohože a podložky opatřené speciální protiskluzovou vrstvou, aby dobře držely na svém místě. To je důležité zejména při umístění rohožky na hladkém kluzkém povrchu. Neklouzavosti je docíleno použitím gumové vrstvy na rubové straně rohoží. Protiskluzové rohožky jsou vhodné do chodby a předsíně, protože díky svému speciálnímu povrchu snižují riziko uklouznutí a pádů, což zvyšuje bezpečnost a ochranu před možnými úrazy, zejména v oblastech s vyšší pravděpodobností vlhkosti nebo vstupu nečistoty z venku.

Protiskluzové rohože jsou skvělým řešením pro zvýšení bezpečnosti v různých prostorách domácnosti. Tyto rohože mají speciální protiskluzovou spodní stranu, která pomáhá zabránit jejich sklouznutí po podlaze. Zde jsou některé klíčové faktory, které je třeba zvážit při výběru protiskluzových rohoží:

1. Materiál:

  • Gumové a Pryžové Materiály: Jsou oblíbené pro svou vysokou odolnost vůči sklouznutí a dlouhou životnost. Jsou ideální pro oblasti s vysokou vlhkostí, jako jsou koupelny a kuchyně.
  • Textilní Materiály s Protiskluzovou Základnou: Textilní rohože s gumovou, pryžovou nebo silikonovou spodní stranou poskytují měkkost a pohodlí s bezpečnostními vlastnostmi proti sklouznutí.

2. Účel Použití:

  • Koupelna: Protiskluzové rohože jsou důležité v koupelně, kde je podlaha často mokrá. Pomáhají snižovat riziko pádu.
  • Vchodové Prostory: Vchodové protiskluzové rohože zabraňují sklouznutí, zejména když jsou obuv mokrá nebo za deště.

3. Velikost a Tvar:

  • Vyberte rohož, která je vhodná pro velikost a tvar místa, kde bude umístěna. Měla by být dostatečně velká, aby pokryla oblast, kterou chcete chránit.

4. Bezpečnost:

  • Protiskluzové rohože by měly být navrženy tak, aby poskytovaly stabilní a bezpečný povrch, který minimalizuje riziko pádu a úrazu.

5. Odolnost a Údržba:

  • Zvolte rohož, která je odolná vůči opotřebení a snadno se čistí. Některé protiskluzové rohože lze prát v pračce, což usnadňuje údržbu.

6. Design:

  • Dnes jsou k dispozici protiskluzové rohože v různých barvách, vzorech a designech, takže si můžete vybrat takovou, která ladí s interiérem vaší domácnosti.

7. Cenová Kategorie:

  • Ceny protiskluzových rohoží se mohou lišit v závislosti na jejich materiálu, velikosti, designu a kvalitě. Vyberte takovou, která vyhovuje vašemu rozpočtu a potřebám.

Související články z blogu:

Jak správně vybrat rohož?

Jak správně vybrat rohož?

Vstupní dveře do bytu i do domu jsou bránou do vašeho království. Měli byste jim proto věnovat pozornost. Stejně jako rohožce, přes kterou projde každý, kdo k vám vstupuje.
Číst více