🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Medusa koberce

Kolekce Medusa Vám přináší nové elegantí metrážové koberce v různých barvách s jemným melírováním. Koberce mají spoustu skvělých vlastností jako schopnost tlumit kročejový hluk, antistatické vlastnosti, odolnost vyblednutí barev UV zářením nebo vhodnost užívání kolečkových židlí. Jsou také vhodné do prostor, kde máte podlahové topení či na schodiště. Vyrobeny jsou ze 100% polypropylenu, díky kterému jsou odolné vůči skvrnám a oděru. Skvělá volba jak domů, tak např. do kanceláře.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
479 480
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek
Kolekce Medusa přináší elegantní metrážové koberce s jemným melírováním, které prostoru dodávají sofistikovaný vzhled. Tyto koberce mají několik skvělých vlastností. První z nich je jejich schopnost tlumit kročejový hluk. Díky speciální konstrukci a použitým materiálům minimalizují koberce Medusa hluk při chůzi, čímž vytvářejí klidnější a pohodlnější prostředí. Další výhodou je jejich antistatická povrchová úprava, která zabrání hromadění statických nábojů a přitahování prachu a nečistot. Udržování těchto koberců je tak mnohem jednodušší a udržování čistoty je pohodlnější.

Kromě toho jsou koberce Medusa odolné vůči vyblednutí barev způsobenému UV zářením. To je zvláště důležité v místech s přímým slunečním světlem, kde se často vyskytuje tento problém. Vaše koberce zůstanou krásné a barevné i přes dlouhodobé vystavení slunečnímu záření. Další zajímavou vlastností je jejich vhodnost pro použití s kolečkovými židlemi. Koberce Medusa jsou navrženy tak, aby odolávaly opotřebení způsobenému pohybem židlí s kolečky. To je obzvláště praktické ve firemním prostředí nebo v kanceláři, kde se často používají židle s kolečky.

Tyto koberce jsou také vhodné pro instalaci do prostor s podlahovým topením, což znamená, že si je můžete vychutnat v každé místnosti vašeho domova, včetně chodby nebo obývacího pokoje. Kolekce Medusa je vyrobena z 100% polypropylenu, což zaručuje jejich odolnost vůči skvrnám a oděru. Díky svému elegantnímu vzhledu a skvělým vlastnostem jsou koberce Medusa skvělou volbou pro domovy i kancelářské prostory, protože přinášejí do prostoru nejenom krásu, ale také pohodlí a funkčnost.