🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Filtrujte danou kategorii

Typ produktu
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Cena
197 3059
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
< Zpět na seznam výrobců

Seznam produktů výrobce Tarkett

Tarkett - logo
Tarkett je mezinánodní společnost se sídlem ve Francii, která působí ve více než 100 zemích světa. Společnost vyrábí snad všechny typy podlahových krytin, počínaje koberci a PVC a přírodním linoleem konče. Denně společnost prodá více než 1,3 milionu metrů čtverečních podlahových krytin. Celá společnost funguje na principu Cradle to Cradle, což ve zkratce znamená, že všechny produkty, které společnost vyrábí, také po konci jejich životnosti zdarma zpětně odebírá, recykluje a vyrábí z nich nové produkty. Vše je vytvářeno s úmyslem co nejmenšího zásahu do životního prostředí.

Poznejte koberce Tarkett






Tarkett je mezinárodní společnost se sídlem ve Francii, která působí ve více než 100 zemích světa. Společnost vyrábí snad všechny typy podlahových krytin, počínaje koberci a PVC a přírodním linoleem konče. Denně společnost prodá více než 1,3 milionu metrů čtverečních podlahových krytin. Celá společnost funguje na principu Cradle to Cradle, což ve zkratce znamená, že všechny produkty, které společnost vyrábí, také po konci jejich životnosti zdarma zpětně odebírá, recykluje a vyrábí z nich nové produkty. Vše je vytvářeno s úmyslem co nejmenšího zásahu do životního prostředí.

Zobrazit více
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
Zobrazují se 40 – 78 z 90 položek
Zobrazují se 40 – 78 z 90 položek