🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Orientální koberce z umělých vláken

Elegance s moderním Twistem: Orientální koberce z umělých vláken pro stylový interiér.

Tyto koberce kombinují exotické a tradiční vzory s moderními technologiemi, což vytváří eleganci s moderním twistem. Jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí přinést do svého interiéru luxus a styl za dostupnou cenu. Naše orientální koberce z umělých vláken jsou zdobeny tradičními vzory a barvami, které evokují exotiku a krásu Orientu. Každý kus přináší do Vašeho domova atmosféru historie a mystiky. Umělá vlákna nabízejí několik výhod, včetně odolnosti vůči skvrnám, snadné údržby a odolnosti vůči opotřebení. To znamená, že tyto koberce jsou ideální volbou pro frekventované prostory, jako je obývací pokoj nebo jídelna.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
299 17299
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
287 produktů
Zobrazují se 157 – 195 z 287 položek
Orientální koberce z umělých vláken jsou moderní alternativou k tradičním orientálním kobercům vyrobeným z přírodních materiálů, jako je vlna nebo hedvábí.

Odolnost: Koberce z umělých vláken jsou obvykle odolné vůči opotřebení, skvrnám a vyblednutí, což je činí ideální volbou pro oblasti s vysokou frekvencí používání, jako jsou obývací pokoje nebo chodby.

Snadná údržba: Tyto koberce jsou obvykle snadné na čištění a udržování. Mnoho z nich lze čistit vysavačem nebo prát v pračce, což usnadňuje zachování jejich čistoty a svěžesti.

Rozmanité vzory a styly: Orientální koberce z umělých vláken jsou k dispozici v mnoha různých vzorech, barvách a stylech, což znamená, že si můžete vybrat ten, který nejlépe ladí s dekorem vaší místnosti.

Cenová dostupnost: V porovnání s koberci z přírodních materiálů jsou orientální koberce z umělých vláken obvykle cenově dostupnější, což znamená, že si je může dovolit širší spektrum zákazníků.

Hypoalergenní: Koberce z umělých vláken jsou často vhodnou volbou pro alergiky, protože jsou méně pravděpodobné, že budou obsahovat alergeny nebo látky, které způsobují alergické reakce.

Barvy a vzory: Moderní výrobní technologie umožňují vytváření jasných a živých barev a složitých vzorů, což umožňuje reprodukovat tradiční orientální vzory a designy s vysokou přesností.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více
Jak vybrat kusový koberec?

Jak vybrat kusový koberec?

Koberec má v interiéru svou velkou úlohu: dokáže vhodně doplnit vybavení místnosti, stane se nosným dekorativním prvkem, vymezí prostor pro zábavu a vnese do prostoru rovnováhu.
Číst více