🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nomadic koberce

Koberce z kolekce Nomadic jsou nejenom stylové a dekorativní, ale také vysoce funkční a přizpůsobivé. Vyrobené ze 100% polypropylenu s výškou vlasu 30 mm tyto koberce poskytují luxusní měkkost a pohodlí při každém kroku. Polypropylen je materiál známý svou vynikající odolností a trvanlivostí. Tento materiál je také odolný vůči roztočům a mikroorganismům, což je zvláště výhodné pro alergiky a ty, kteří se potýkají s citlivými alergickými reakcemi.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
1899 7549
Možnost vzorků
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
11 produktů
Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek
Kromě své odolnosti a alergenických vlastností nabízí koberce Nomadic také mimořádnou variabilitu a přizpůsobivost. Jsou k dispozici v různých designech, barevných kombinacích a velikostech, což umožňuje snadné začlenění do různých prostorů a stylů interiéru. Bez ohledu na to, zda preferujete moderní minimalismus, tradiční eleganci nebo rustikální atmosféru, kusové koberce Nomadic poskytnou ten správný prvek do vašeho domova. Díky své měkkosti a pohodlí jsou koberce Nomadic vhodné nejenom pro obývací pokoje a ložnice, ale také pro místnosti, kde je žádoucí vyšší úroveň komfortu, jako jsou dětské pokoje nebo relaxační zóny. Tyto koberce poskytují příjemný pocit pod nohama a vytvářejí teplou a příjemnou atmosféru. Vyberte si kusový koberec z kolekce Nomadic a získejte nejenom krásný a stylový prvek do vašeho interiéru, ale také odolnost, alergenickou bezpečnost a vysoký komfort. Tyto koberce jsou skutečnou investicí do vašeho domova, která vám poskytne dlouhodobou radost a pohodlí pro každý den.