🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Serenade koberce

Moderní kolekce metrážových koberců Serenade přichází s velkým výběrem barevných provedení, které okouzlí každého. Tyto koberce jsou jednobarevné a jejich dokonalá harmonie skvěle doplní každý prostor, ve kterém se ocitnou. Koberce z kolekce Serenade jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu - 100% polyamidu a podkladem je ultratex.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
519 1239
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
66 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 66 položek
Metrážové koberce z kolekce Serenade je možné použít na příležitostně používané schody. Koberce jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu - 100% polyamidu. Tento materiál je známý svou odolností a trvanlivostí, což zajišťuje, že koberce budou odolávat opotřebení a udrží si svůj půvab i po mnoha letech používání. Díky použití polyamidu jsou koberce také snadno udržovatelné a odolné vůči skvrnám.

Podkladem pro tyto koberce je ultratex, což je speciálně navržený materiál, který zajišťuje jejich pevné přilnutí k podlaze. Tento podklad poskytuje bezpečný a stabilní povrch, který minimalizuje riziko uklouznutí a zajišťuje pohodlné užívání schodů. Ultratex podklad také pomáhá snižovat hluk a vibrace, což je výhodné pro obytné prostory, kde je důležité mít klidnou a tichou atmosféru.

Když se rozhodnete pro koberce z kolekce Serenade, můžete si být jisti, že získáte nejen esteticky příjemný prvek do vašeho interiéru, ale také funkční a kvalitní materiál, který vydrží. S jejich širokou škálou barevných provedení a vlastností jsou tyto metrážové koberce skvělou volbou pro každý domov nebo komerční prostor, který potřebuje styl a pohodlí.