🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Oblíbené kategorie metrážových koberců

Vyberte si z naší nabídky těch nejoblíbenějších bytových metrážových koberců. Nabízíme opravu velký výběr. Metrážové koberce jsou dostupné v mnoha různých vzorech, barvách a materiálech. To zahrnuje syntetické materiály, vlnu, polypropylen a další. Různé vzory mohou zahrnovat tradiční orientální vzory, moderní geometrické vzory nebo jednobarevné provedení. Oblíbené metrážové koberce mohou být různé a závisí na vkusu a potřebách. Při výběru metrážového koberce je důležité vzít v úvahu potřeby prostoru, preferovaný materiál, údržbu a estetiku, kterou chcete dosáhnout. Metrážové koberce jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají flexibilitu ve velikosti, designu a ceně svého koberce.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena za m2
77 2179
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Lesklost vlasu
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
724 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 724 položek
Metrážové koberce jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají flexibilitu ve velikosti, designu a ceně svého koberce. Obývací pokoj je centrálním prostorem domova, a proto lidé často hledají koberce, které jsou pohodlné, stylové a odolné vůči dennímu provozu. Koberce do obývacího pokoje často nabízejí různé vzory, textury a barvy, které doplňují design místnosti. V ložnici je pohodlí klíčové. Lidé hledají koberce, které jsou měkké na dotek a příjemné pro chůzi na boso. Pro dětské pokoje jsou oblíbené koberce s hravými vzory, jasnými barvami a odolnými materiály, které jsou snadno čistitelné. Oblíbené jsou koberce s odolnými materiály, které lze snadno čistit a udržovat. Přírodní motivy a jemné vzory jsou také populární. Každá kategorie koberců má své specifické požadavky a preferované vlastnosti, které vyhovují potřebám daného prostoru. Při výběru metrážového koberce je důležité zvážit prostředí, styl a funkčnost, aby byl koberce ideální pro daný prostor.

Související články z blogu:

NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

Rozhodnuto. Budete pokládat novou podlahu nebo koberec a nevíte, kde přesně začít? Poradíme vám.
Číst více
Co má metrážový koberec zespoda? I na tom záleží!

Co má metrážový koberec zespoda? I na tom záleží!

Chcete-li aby vám metrážový koberec, do kterého jste se rozhodli investovat, vydržel co nejdéle, měli byste se zaměřit nejen nato, jaký má vlas a barvu, ale i na jeho spodní část. Rozhodující v této problematice je kritérium, kam budete koberec instalovat.
Číst více
Jak vybrat metrážový koberec ve 3 krocích?

Jak vybrat metrážový koberec ve 3 krocích?

Chcete si pořídit nový koberec po celé ploše místnosti? Abyste u výběru nešlápli vedle, sepsali jsme pro vás krátký článek.
Číst více