🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Pratelné rohožky

Pratelné rohožky jsou praktickým a hygienickým řešením pro různé prostory v domácnosti, zejména tam, kde hrozí znečištění nebo vlhkost. Bavlněné rohožky jsou měkké, příjemné na dotek a dobře absorbuje vlhkost. Jsou snadno čistitelné a obvykle se mohou prát v pračce. Polypropylenové rohožky jsou často vhodné pro venkovní použití nebo v oblastech s vysokou zátěží. Bambusové rohožky jsou ekologickou volbou a dobře snášejí vlhkost. Mohou se používat v koupelně nebo na terase. Pratelné rohožky s protiskluzovou spodní stranou zabraňují sklouznutí na podlaze a poskytují větší bezpečnost, zejména v koupelnách a kuchyních. Ujistěte se, že vybrané rohožky jsou vhodné pro praní v pračce. Toto je důležitá vlastnost, zejména pokud plánujete pravidelně rohožky čistit.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
199 999
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
118 produktů
Zobrazují se 79 – 117 z 118 položek

1. Materiál:

  • Bavlna: Bavlněné rohožky jsou měkké, příjemné na dotek a dobře absorbuje vlhkost. Jsou snadno čistitelné a obvykle se mohou prát v pračce.
  • Mikrovlákno: Tento materiál je známý svou vysokou absorpční schopností a rychlým schnutím. Mikrovlákenné rohožky jsou také snadno čistitelné a často lze prát v pračce.
  • Polypropylen: Praktický materiál odolný vůči skvrnám a vlhkosti. Polypropylenové rohožky jsou často vhodné pro venkovní použití nebo v oblastech s vysokou zátěží.
  • Bambus: Bambusové rohožky jsou ekologickou volbou a dobře snášejí vlhkost. Mohou se používat v koupelně nebo na terase.

2. Velikost a Tvar:

  • Vyberte rohožky vhodné pro velikost a tvar prostoru, kde je plánujete umístit. Měla by být dostatečně velká, aby pokryla potřebnou plochu.

3. Protiskluzová Spodní Strana:

  • Pratelné rohožky s protiskluzovou spodní stranou zabraňují sklouznutí na podlaze a poskytují větší bezpečnost, zejména v koupelnách a kuchyních.

4. Odolnost vůči Praní:

  • Ujistěte se, že vybrané rohožky jsou vhodné pro praní v pračce. Toto je důležitá vlastnost, zejména pokud plánujete pravidelně rohožky čistit.

5. Design a Barvy:

  • Zvažte design a barevné schéma vaší domácnosti. Rohožky by měly ladit s ostatním zařízením a doplňky.

6. Údržba:

  • Pamatujte na jednoduchost údržby. Pratelné rohožky by měly být snadno čistitelné a odolné vůči opakovanému praní.

7. Cena:

  • Rozpočet může hrát roli při výběru pratelných rohožek. Existuje široká škála cenových kategorií, takže si můžete vybrat rohožky odpovídající vašim finančním možnostem.

Související články z blogu:

Jak správně vybrat rohož?

Jak správně vybrat rohož?

Vstupní dveře do bytu i do domu jsou bránou do vašeho království. Měli byste jim proto věnovat pozornost. Stejně jako rohožce, přes kterou projde každý, kdo k vám vstupuje.
Číst více