🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Dakari koberce

Moderní koberce značky Flair Rug řady Dakari jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu. Pyšnit se mohou délkou vlasu 30 mm, příjemným materiálem a velmi atraktivním vzhledem. Vybírat můžete z různých barevných kombinací i rozměrů.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
1899 5149
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek
Moderní koberce značky Flair Rug řady Dakari jsou designovým prvky, které dokonale doplní váš interiér a dodají mu osobitý šarm. Vyrobené z vysokokvalitního polypropylenu, tyto koberce nabízejí vynikající odolnost vůči opotřebení a dlouhou životnost. S délkou vlasu 30 mm se stanou příjemným místem pro odpočinek a relaxaci. Ať už preferujete klidné neutrální tóny nebo odvážné a výrazné barvy, v kolekci Dakari najdete široký výběr barevných kombinací, které se snadno sladí s vaším zařízením. Kromě toho jsou koberce k dispozici v různých rozměrech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu prostoru.

Koberce řady Dakari jsou více než jen praktickým prvkem v domácnosti - jsou to skutečné umělecké dílo na podlaze. S jejich moderním designem a sofistikovanými vzory dokáží vytvořit v interiéru působivý a elegantní dojem. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete umístit koberce do obývacího pokoje, ložnice nebo jiného prostoru, jistě si vychutnáte jejich krásu a estetiku. Koberce Dakari jsou navrženy tak, aby vydržely každodenní používání a byly snadno udržovatelné. Jejich kvalita a detaily obšití na všech stranách dokládají pečlivou výrobu a péči o každý detail.