🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Seven Soft koberce

Krásné jednobarevné kusové koberce kolekce Reyhan od známého výrobce Berfin. Koberce jsou vyrobené z polyesterového vlákna, které je zodpovědné nejen za jejich kvalitu, ale i za vyšší příjemnost a měkkost na dotek. Výška jejich vlasu činí příjemných 65 mm. Díky tomu, že jsou koberce jednobarevné, jsou také lehce sladitelné s každým interiérem. Hodit se budou především do ložnice či obývacího pokoje. Koberce jsou k dostání v různých rozměrech.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
2199 6399
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
4 produkty
Zobrazují se 1 – 4 z 4 položek
Jednobarevný design koberců umožňuje snadnou kombinaci s každým typem interiéru. Bez ohledu na styl a barevné schéma vašeho domova, koberce z kolekce Reyhan se snadno sladí s okolním prostředím. Jejich neutralita a eleganci oceníte zejména v ložnici či obývacím pokoji, kde dokáží vytvořit harmonickou atmosféru a přidat do prostoru nádech luxusu.

Kolekce Reyhan nabízí koberce v různých rozměrech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a prostoru, který chcete ozdobit. Bez ohledu na velikost místnosti, vždy najdete ten správný kus, který se stane dominantním prvkem vašeho interiéru.