🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Dekorační lišty a panely ORAC

Dekorační lišty a panely ORAC jsou vysoce kvalitní dekorativní prvky používané k zdobení interiérů. Společnost ORAC vyrábí širokou škálu dekorativních lišt, panelů, rámování, rohových prvků a dalších dekorativních prvků, které jsou určeny k použití ve spojení s interiérovými povrchy, jako jsou stěny, stropy, dveře a okna. Tyto dekorativní prvky jsou často vyrobeny z lehkých materiálů, jako je polyuretan nebo polystyren, což umožňuje snadnou instalaci a manipulaci. ORAC nabízí široký sortiment designů, od klasických až po moderní a minimalistické.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
3D panely (délka, výška, tloušťka)
Více... Méně
Cena
69 3009
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
42 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 42 položek
Dekorační lišty a panely ORAC jsou prvky interiérového designu, které dodávají prostorům eleganci, styl a charakter. ORAC je známý výrobce designových prvků pro interiéry a exteriéry, který se specializuje na výrobu dekorativních lišt, panelů a dalších doplňků. Dekorační lišty a panely ORAC jsou obvykle vyrobeny z vysokokvalitního polyuretanu. Lišty mohou mít různé tvary a vzory, včetně rohových lišt, stěnových lišt, stropních lišt, soklových lišt a dalších, které umožňují různé možnosti designu a aplikace. Dekorační lišty a panely ORAC jsou skvělým způsobem, jak přidat do interiéru elegance a styl. Díky širokému výběru designů a snadné instalaci jsou oblíbenou volbou pro renovace a novostavby.

Související články z blogu:

Vytvořte stylový interiér s 3D panely a lištami ORAC

Vytvořte stylový interiér s 3D panely a lištami ORAC

Chcete ve svém obývacím pokoji, kuchyni nebo kanceláři vytvořit kousek umění, nebo jej stylově doladit? Popusťte uzdu fantazii a oživte stěny pomocí 3D nástěnných panelů, nebo zvolte stylové olištování. Věřte, že tím prostor dostane zcela jiný rozměr.
Číst více