🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Vytvořte stylový interiér s 3D panely a lištami ORAC







Staňte se na chvíli umělcem a vytvořte v interiéru osobité dílo

3D obklady stěn Orac Decor® s opakujícím se designem jsou žhavým trendem, dodají vašemu prostoru moderní design a poskytnou variabilní možnosti obložení stěn. Designy jednotlivých panelů můžete vzájemně kombinovat a vytvořit tak originální efekt na stěnách, stropech, nebo na nábytku. Zakrýt můžete celou stěnu, nebo jen část a vytvořit tak výrazný interiérový prvek dle vlastního návrhu. Hravost a variabilita není jedinou výhodou.

Profily jsou vyrobeny z vysoce kvalitních udržitelných materiálů, snadno se instalují a je možné je přetřít na jakoukoliv barvu. Navíc mají tepelně izolační a akustické vlastnosti a jsou voděodolné. Využít je můžete opravdu podle svého. Vytvořte originální strop v předsíni, bar, designové čelo postele nebo výraznou dekoraci za televizní stěnou.





Dopřejete si spíš klasiku nebo modernu?






Čas na noblesní modernizaci vašeho interiéru? Klasika je opět in

Pokud právě nejste příznivci moderny a preferujete stylové či romantické zařízení interiéru, využijte další 3D dekorativní prvky, které budou pověstnou třešničkou na dortu vašeho pokoje. Kulaté rozety můžete umístit pod starožitný lustr, 3D kazetami zase vytvoříte obložení jako na zámku. Panely a římsy byly vždy součástí klasického designu. Podlahové a stropní lišty s rozličnými profily povznesou vaši místnost na luxusní prostor. Možnost přetření na jakoukoliv barvu v tomto případě zvlášť oceníte, pokud chcete mít vše sladěno do posledního detailu.


Unifikované interiéry jsou dávno minulosti, buďte hraví a odvážní, pokud chcete promítnout svou osobnost i v interiéru, vsaďte na originalitu a netradiční pojetí. Zde si vybere opravdu každý.





Vdechněte zdem osobnost!



Podívejte se na designové lišty a panely ORAC v naší nabídce





Zhlédněte celou nabídku ORAC lišt a dekoračních prvků

Další články z kategorie Inspirace a trendy

Vánoční kobercová inspirace

Vánoční kobercová inspirace

Vánoce se rychle blíží, a tak si určitě kladete tu nejčastější otázku: jaký vánoční dárek byste měli pořídit svým blízkým? Přečtěte si náš článek s tipy.
Číst více
Inspirujte se v interiéru podzimními trendy letošního roku

Inspirujte se v interiéru podzimními trendy letošního roku

Teplé deky, vůně svíček a procházky ve spadaném listí – ano! Ale podzim ale není jen o tom, hledejte inspiraci v nejnovějších trendech.
Číst více
Provence styl v interiéru – jednoduchá rafinovanost francouzského venkova

Provence styl v interiéru – jednoduchá rafinovanost francouzského venkova

Provence styl odráží staletou tradici francouzských venkovských domů a nenapodobitelnou krásu Azurového pobřeží. Jak tohoto stylu dosáhnout v interiéru?
Číst více