🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Miro koberce

Řada koberců Miro jsou velmi estetické a vytvoří jedinečnou atmosféru v interiéru. Svoji jedinečnost potvrzují intenzivními barvami a originálními vzory, které vytvoří krásný a estetický prvek v celé domácnosti. Lze je využití v dětském pokoji, v ložnici, v obývacím pokoji, tak též na chodbě i v koupelně. Není potřeba se bát znečištění, jednoduše se dají prát v pračce do 30°C. Koberce jsou vyrobeny z polyesterového vlákna, který je bezpečný pro alergiky a děti. Celá řada nese certifikát OEKO-TEX, který uvádí nezávadnost pro životní prostředí.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
649 1949
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
11 produktů
Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek
Řada koberců Miro jsou velmi estetické a vytvoří jedinečnou atmosféru v interiéru. Svoji jedinečnost potvrzují intenzivními barvami a originálními vzory, které vytvoří krásný a estetický prvek v celé domácnosti. Lze je využití v dětském pokoji, v ložnici, v obývacím pokoji, tak též na chodbě i v koupelně. Není potřeba se bát znečištění, jednoduše se dají prát v pračce do 30°C. Koberce jsou vyrobeny z polyesterového vlákna, který je bezpečný pro alergiky a děti. Celá řada nese certifikát OEKO-TEX, který uvádí nezávadnost pro životní prostředí. Koberec je možný položit na podlahu s podlahovým vytápěním a není třeba se bát i položení na dlažbu, spodní strana je opatřena protiskluzový podkladem.