😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Přechodové a vyrovnávací lišty

Přechodové a vyrovnávací lišty jsou nezbytnou součástí podlahářství, kde plní jak estetickou, tak praktickou funkci. Pomáhají vytvořit hladký přechod mezi různými typy podlahových krytin.

Rohož / koberec s vlastním potiskem

Rohožka nebo koberec s názorem. Nebo nápisem. Nebo logem. Umíme pro vás vyrobit. Ať už se před vchodem chcete vyznat z lásky k vínu nebo si udělat reklamu, máte to mít..

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
189 319
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
44 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 44 položek

Vyrovnávací Lišty

Vyrovnávací lišty slouží k překlenutí výškových rozdílů mezi dvěma různými podlahovými krytinami. Tyto lišty jsou ideální pro situace, kdy přecházíte například z dlažby na koberec nebo z laminátu na vinyl. Zajišťují hladký a bezpečný přechod, čímž minimalizují riziko zakopnutí a zároveň chrání hrany podlahy před poškozením.

Přechodové Lišty

Přechodové lišty jsou navrženy k zakrytí spojů mezi dvěma podlahovými krytinami stejné nebo podobné výšky. Jsou perfektní pro místa, kde se setkávají různé materiály, například mezi dvěma místnostmi ve dveří. Přechodové lišty nejen zajišťují estetický vzhled, ale také chrání hrany podlah a zabraňují usazování nečistot ve spárách.