🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Přechodové lišty

Podlahové přechodové lišty, také známé jako přechodové profily, jsou nezbytným prvkem při dokončování podlahových povrchů. Kovové podlahové přechodové lišty mají vyrovnávací funkci a často jsou vybaveny samolepící páskou pro snadnou instalaci. Na trhu je široká škála lišt s různými šířkami, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a designu prostoru. Tyto spojovací lišty se často využívají při přechodech mezi různými typy podlah, například při spojení dřevěné podlahy s keramickou dlažbou. Přechodové profily nejen zajišťují estetický a hladký přechod mezi různými povrchy, ale také slouží jako ochrana okrajů podlahových materiálů před poškozením a opotřebením.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
49 239
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
23 produktů
Zobrazují se 1 – 23 z 23 položek
Podlahové přechodové lišty mají také důležitou bezpečnostní funkci. Správně vybrané a správně nainstalované lišty zajišťují bezpečný přechod mezi různými podlahovými materiály. Například při přechodu z koberce na tvrdý povrch, jako je dlažba nebo dřevěná podlaha, může vzniknout nerovnost nebo snížená stability. Přechodové lišty vyrovnávají tuto nerovnost a minimalizují riziko úrazu. Rovněž poskytují ochranu okrajů podlahových materiálů před odloupnutím nebo poškrábáním. Při výběru podlahových přechodových lišt je tedy důležité vzít v úvahu nejen estetiku a funkčnost, ale také bezpečnostní hlediska, která přispívají k pohodlí a bezpečí v prostoru. V naší nabídce naleznete přechodové lišty široké 30 nebo 40 mm. Všechny naše lišty na podlahu jsou samolepící, ale lze je také připevnit pomocí trnů a hmoždinek.