😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Podlahové přechodové lišty T-LINE SPC

Podlahové přechodové lišty SPC RIGID od značky Egibi Floors jsou vyrobeny ve stejném dekoru jako podlahy Canadian Design. To zajistí estetický a plynulý přechod mezi podlahou Canadian Design a jinou podlahovou krytinou. Je vyrobená z tvrdého vinylu SPC (Stone Plastic Composite), to zajistí stálost a pevnost. Pokud si vyberete podlahovou přechodovou lištu SPC RIGID ve stejném dekoru jako vaše Egibi podlahová krytina, získáte dokonalou koordinaci a sjednocení vzhledu. Přechodové lišty SPC RIGID od Egibi Floors jsou navrženy tak, aby odpovídali kvalitě a výkonu podlahy. Budou mít podobnou odolnost vůči opotřebení, vlhkosti a dalším fyzickým vlivům jako vaše Egibi podlaha. To zajišťuje, že přechodová lišta bude spolehlivě plnit svou funkci a poskytne dlouhotrvající estetický vzhled.

Odložená platba

Co můžete položit dnes, neodkládejte na zítra. A peníze za koberec nám pošlete klidně až za 14 dní, a to bez poplatků a úroků. Platí?

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
299 300
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek