🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Vyrovnávací lišty (profily)

Vyrovnávací lišty, také známé jako vyrovnávací profily, jsou speciální prvky používané při instalaci podlahových a stěnových povrchů. Jejich hlavní funkcí je poskytnout hladký přechod mezi různými typy podlahových materiálů, například mezi dvěma různými druhy koberců, dřevěným podlahám a dlaždicemi, laminátem a koberci apod. Tyto profily jsou k dispozici v různých tvarech, velikostech a materiálech, včetně hliníku, nerezu, plastu nebo dřeva, aby vyhovovaly různým potřebám a estetickým preferencím.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
189 190
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Vyrovnávací lišty vhodné pro přechod mezi dvěma typy podlahových krytin. Vytváří pevné přechody, které opticky zakryjí spoj a zamezí ničení vyšší podlahy. Velmi efektivně spojí a vyrovnají výškové rozdíly. Tento spoj dodá eleganci a praktičnost. Lišty jsou vyrobeny z kvalitního pevného hliníku, který je odolný vůči oděru, oxidaci a zachovává si stálou barevnost. Oceníte též jednoduchou instalaci pomoci kvalitního lepidla, který je už součástí lišty. Tyto profily jsou k dispozici v různých tvarech, velikostech a materiálech, včetně hliníku, nerezu, plastu nebo dřeva, aby vyhovovaly různým potřebám a estetickým preferencím. Jsou běžně používány při renovacích nebo při pokládání nových podlahových materiálů, kde je potřeba vytvořit plynulý a bezpečný přechod mezi různými částmi místnosti.