🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Vezměte letos Vánoce od podlahy

Kalendář je neúprosný, Vánoce se blíží, předvánoční nervozita stoupá. V centru pozornosti jsou dvě hlavní věci: dárky a úklid. Jak jste na tom vy? Kolik máte „splněno“ a kolik věcí na „čekačce“? S obojím, s úklidem i s dárky, umíme pomoct. Chcete?

Že nás s dárky tlačí čas, je jasné. Ale upřímně, nezdá se vám, že ta radostná příprava na Vánoce v posledních letech nějak drhne? Důvodů, které nám kalí radost z nakupování dárků, může být více. Třeba fakt, že všechno, co potřebujeme, už máme. Nebo napjatý rozpočet. Nebo to, že na konzumní svátky nahlížíme přes optiku trvalé udržitelnosti. Většina rodin u nás však slaví Vánoce tradičním způsobem a nakonec dárky pod stromeček stejně nějak sehnat musí. A chce. Jak z této schizofrenní situace ven?

Důvodů, které nám kalí radost z nakupování dárků, může být více. Třeba fakt, že všechno, co potřebujeme, už máme. Nebo napjatý rozpočet. Nebo to, že na konzumní svátky nahlížíme přes optiku trvalé udržitelnosti. Většina rodin u nás však slaví Vánoce tradičním způsobem a nakonec dárky pod stromeček stejně nějak sehnat musí. A chce. Jak z této schizofrenní situace ven?

Stačí na své nákupy aplikovat jednu jedinou lidovou moudrost!

Která to je? Tato: „Spojte příjemné s užitečným.“ I při vánočních nákupech můžeme šetřit zdroje. Udělat radost a zároveň vyřešit nějaký praktický problém. Krásným příkladem propojení příjemného s užitečným jsou koberce. Podívejte se s námi na několik důkazů.

Obrovskou praktickou výhodou koberců je, že můžete méně topit. Zejména koberce s dlouhým vlasem jsou výbornou tepelnou izolaci v domácnostech bez podlahového topení,“ říká Marek Černý z Můjkoberec.cz. Věděli jste, že koberec umí díky „teplu od nohou“ ušetřit tisíce korun ročně z výdajů za topení? Podívejte se na video, ve kterém popisujeme jak.

Jeden dárek pro celou rodinu

Chcete, aby se všichni doma dobře cítili, rádi se vraceli a fajn si tam odpočinuli? Přesně tuto službu koberec vykonává. Místnost s kobercem působí mnohem příjemněji než bez něj. Pokud rozdíl chcete vidět na vlastní oči, podívejte se na úžasný plánovač podlah.

Spojte i příjemné s příjemným

Koberce jsou díky kreativním designérům multifunkčními dárky. Třeba takové rohožky: čistí boty a díky originálním nápisům pobaví či přivítají hosty.

Dětské koberce zase nejen hřejí a tlumí zvuky, ale díky různorodým grafickým motivům baví, inspirují a podněcují ke hře. Na některé koberce se dokonce dá i legálně malovat! Říká se jim kobercové omalovánky, jsou pratelné a my jsme přesvědčeni o tom, že se stanou hitem letošních Vánoc.

A abychom nezapomněli na ten předvánoční úklid – pokud se vám do něj opravdu ještě samotným nechce, nechte to na odbornících a zase začněte u koberce. Marek Černý z Můjkoberec.cz přibližuje, jak to funguje: „koberec vyzvedneme přímo u vás, do týdne vyčistíme a vrátíme zpátky čistý a voňavý. Fotografie „před“ a „po“ nás nikdy nepřestanou bavit!“



Podívejte se na další vánoční tipy

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více