🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Rok 2022? Opět to byla jízda.

Náš e-shop se v roce 2022 ani na jediný den nezastavil. Náš tým, aktuálně čítá 37 lidí. Denně reaguje na vaše podněty, vyskladňuje a objednává zboží, vymýšlí nové služby a inovace. Ani v právě končím roce to nebylo jiné, a to i přes nejistou dobu a plošné zvyšování nákladů u všech dodavatelů. Jsme ale pokorní k naší práci. Chceme ji stále vylepšovat, záleží nám na každém jednom zákazníkovi, a především chceme, aby nás i náš tým práce bavila a snad i občas pobavíme a potěšíme naše zákazníky.

Náš tým Můjkoborců
Tým Mujkoberec.cz

Těší nás zákaznická spokojenost, která v letošním roce dosáhla 98 % a s tím i spojené ocenění ShopRoku 2021. Nebyl to ovšem náš jediný úspěch, umístili jsme se také na 14. příčce v žebříčku Technology Fast 50 Česká republika.

Shop roku Mujkoberec.cz
Marek, Tomáš a Lucka na předávání cen ShopRoku 2021

Stále rozšiřujeme naše služby a produkty. V letošním roce jsme realizovali 260 pokládek, počet nabízených produktů se přiblížil sedmi tisícům, expedovali jsme 58 tisíc objednávek a vyřídili 17 tisíc dotazů.

Rozšířili jsem také naše ALL INCLUSIVE služby, které poskytujeme každému zákazníkovi zcela zdarma o plánovač, díky kterému ihned zjistíte, jak by vybraný koberec vypadal u vás doma či rady od bytové designerky.

Rok 2022 v číslech
Rok 2022 v číslech (srovnání s rokem 2020)

Nejaktuálnější novinkou je naše rozšíření na slovenský trh, kde nás najdete na doméně Mojkoberec.sk. Průběžně zařazujeme i další novinky jako je profesionální čištění koberců, pokládky, impregnace či nové produkty jako je vinyl či vysavače. Zkrátka se postaráme o vše, co se podlah týče.

Snažíme se vám být blíže a nabízet nejen odborné poradenství, ale i trochu zábavy. Nově jsme na TikToku, kde vás baví především prodavači z naší kamenné prodejny Nela a Štěpán. Ale legrace není jen na prodejně, ale i v kancelářích či ve skladu.

TikTok Mujkoberec.cz
Podívejte se na TikTok Mujkoberec.cz

Vtipné jsme se pro vás pokusili vytvořit i naše radiové spoty, médiím dodáváme elegantní fotografie interiérů s našimi koberci pro vaši inspiraci a v neposlední řadě dbáme i na profesionální komunikaci s kapkou humoru, kterou vám zprostředkovává náš maskot a rádce Aladin. Stále intenzivněji nás najdete i v tištěných médiích.

Abychom se ale jen nechválili, jsme si vědomi, že toho všeho jsme dosáhli nejen díky skvělému a sehranému týmu, kvalitním službám a produktům, ale především díky vám, našim zákazníkům. Velice nás těší, že se vás čím dál tím více vrací a že nás doporučujete svým známým. Slibujeme, že našim předsevzetím do příštího roku je neustále posouvat a vylepšovat naše služby a vyslyšet každé vaše splnitelné přání.


Rádi bychom vám popřáli, aby byl nadcházející rok ve všech směrech úspěšný, šťastný a bohatý!

Marek & Tomáš
Majitelé a zakladatelé Mujkoberec.cz

Marek a Tomáš - zakladatelé Můjkoberec.cz


Přejděte na Mujkoberec.cz

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více