🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Bílé jednobarevné koberce

Naše bílé jednobarevné koberce přinášejí do Vašeho interiéru svěžest, čistotu a elegantní vzhled. Jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají minimalistický a moderní design, který se snadno kombinuje s různými styly dekorace. Bílá barva je univerzální a snadno se kombinuje s různými barvami nábytku a doplňků, což umožňuje vytvoření harmonického a vkusného prostředí. Bílá barva opticky zvětšuje prostor a dodává mu vzdušnost a svěžest, což je ideální volbou pro menší místnosti nebo pro ty, kteří chtějí vytvořit dojem většího prostoru. Zvolte bílý jednobarevný koberec pro svůj domov a přidejte do svého interiéru svěžest, eleganci a moderní vzhled.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
199 28099
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
82 produktů
Zobrazují se 40 – 78 z 82 položek
Naše kolekce bílých jednobarevných koberců přináší svěžest, eleganci a moderní vzhled do Vašeho domova. Bílý koberec má univerzální přitažlivost a dokáže otevřít prostor, vytvořit dojem čistoty a vzdušnosti.

  1. Univerzální styl: Bílý koberec je flexibilní a snadno se hodí k různým dekorativním stylům od moderního po tradiční. Jeho neutrální povaha umožňuje snadné začlenění do existujícího interiéru.

  2. Vizuální efekt prosvětlení: Bílý koberec má schopnost opticky zvětšit a prosvětlit místnost, což je ideální volba pro malé nebo tmavé prostory.

  3. Čistota a svěžest: Bílý koberec přináší do místnosti pocit čistoty a svěžesti. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí vytvořit prostředí, které působí svěžím a uklizeným dojmem.

  4. Výběr materiálů: Naše kolekce zahrnuje různé materiály, včetně vlny, syntetiky nebo směsi vláken, aby vyhovovala vašim preferencím ohledně pocitu pod nohama, odolnosti a cenové dostupnosti.

  5. Snadná údržba: Většina našich bílých jednobarevných koberců je navržena tak, aby byla snadno udržovatelná a čistá. Pravidelné vysávání a občasné čištění skvrn vám pomohou udržet koberec v dobrém stavu.

Související články z blogu:

Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více