🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Běhouny barva Béžová

Běhouny jsou úzké kusy koberce nebo jiného povlaku, které se používají k pokrytí úzkých pruhů podlahy, zejména v chodbách, schodištích nebo předsíních. Jsou navrženy tak, aby chránily hlavní část podlahy před opotřebením a znečištěním a zároveň zvýrazňovaly průchodové cesty. Běhouny chrání hlavní podlahu před opotřebením, poškrábáním a znečištěním. Mohou snižovat dopad nohou, bot a dalších předmětů na podlahu a prodlužovat její životnost. Běhouny mohou také zlepšovat bezpečnost tím, že snižují riziko uklouznutí na kluzké podlaze, zejména pokud jsou vyrobeny z materiálů s lepšími protiskluzovými vlastnostmi. Jsou k dispozici v různých stylech, které ladí s celkovým designem místností.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Specifikace barvy
Více... Méně
Šířka běhounu
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Cena za běžný metr
129 3699
Typ vlasu
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
57 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 57 položek
Běhouny jsou úzké a dlouhé kusové koberce, kterými ochráníte podlahovou krytinu a vylepšíte design míst, jako jsou chodby, schodiště i kryté dvorky. Mají pevně danou šířku, ale libovolnou délku, takže se hodí do prostor s protáhlým tvarem, na které by klasické kusové koberce byly krátké. Běhouny nabízíme v orientálních, tradičních i moderních designech, s mnoha vzory a za skvělé ceny. Pořídíte u nás běhouny i v metráži, které Vám nařežeme přesně na míru. Běhouny v akci i se slevou, nejlevnější i vysoce kvalitní koberce pro chodby i kuchyně. Běhouny chrání hlavní podlahu před opotřebením, poškrábáním a znečištěním. Mohou snižovat dopad nohou, bot a dalších předmětů na podlahu a prodlužovat její životnost. Běhouny lze snadno odstranit a vyčistit, což usnadňuje údržbu podlahy a udržuje prostor čistý a uklizený. Při výběru běhounů je důležité zvážit velikost, materiál, design a funkčnost vzhledem k Vašim potřebám a estetickým preferencím. Je také důležité zajistit, aby běhouny byly správně upevněny a nepřekážely při pohybu po místnosti.

Související články z blogu:

Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

U nás najdete více než 300 vzorů i běhouny na míru. Jak vybrat ten nejvhodnější? Přečtěte si náš článek a budete mít jasno.
Číst více