🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Běhouny s pevnou délkou

Představujeme naše běhouny s pevnou délkou, které spojují praktičnost s designem. Tyto běhouny jsou navrženy tak, aby Vaše podlahy zůstaly v bezpečí a zároveň přidaly do prostoru vizuální atraktivitu. Běhouny s pevnou délkou jsou typem koberce, který má pevně danou šířku i délku. Tato pevná délka kusových běhounů přináší několik výhod. Jednou z nich je možnost nákupu dvou stejných kusů. Pokud potřebujete umístit běhouny ve dvou paralelních chodbách nebo vedle sebe v prostoru, můžete si jednoduše zakoupit dva identické kusy, které perfektně zapadnou vedle sebe. To přispívá k vizuálnímu souladu a symetrii ve Vašem interiéru. Další výhodou kusových běhounů s pevnou délkou je, že nemusíte řešit jejich ořezávání nebo upravování na míru. Jsou předem připravený na danou délku, což Vám ušetří čas a námahu. 

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka běhounu
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Cena za běžný metr
284 3699
Typ vlasu
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
191 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 191 položek
Běhouny s pevnou délkou jsou typem koberce, který má pevně danou šířku i délku. Tato pevná délka kusových běhounů přináší několik výhod. Jednou z nich je možnost nákupu dvou stejných kusů. Pokud potřebujete umístit běhouny ve dvou paralelních chodbách nebo vedle sebe v prostoru, můžete si jednoduše zakoupit dva identické kusy, které perfektně zapadnou vedle sebe. To přispívá k vizuálnímu souladu a symetrii ve Vašem interiéru. Další výhodou kusových běhounů s pevnou délkou je, že nemusíte řešit jejich ořezávání nebo upravování na míru. Jsou předem připraveny na danou délku, což Vám ušetří čas a námahu. Stačí si vybrat správnou délku běhounu, která odpovídá Vašim potřebám a rozměrům prostoru, a můžete ho okamžitě vložit na místo.

Související články z blogu:

Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

U nás najdete více než 300 vzorů i běhouny na míru. Jak vybrat ten nejvhodnější? Přečtěte si náš článek a budete mít jasno.
Číst více