🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Lišty pro PVC a lino (SLK50)

Lišty jsou důležité součástí instalace podlahových materiálů, protože pomáhají zakrýt okraje a přechody mezi různými místy nebo materiály. Lišty pro instalaci podlahy z pvc a lina jsou navrženy tak, aby dokonale zakryly a ochránily okraje podlahových materiálů a vytvořily esteticky příjemné přechody mezi různými místy nebo materiály. Lišty slouží k zakrytí dilatační spáry a vytváří plynulý přechod mezi podlahou a stěnou. Umělohmotná lišta SLK 50 s velkým kabelovým kanálem (kabel je vyměnitelný bez demontáže lišty) se skládá z elastického, rázově houževnatého plastu (pvc) a je opatřena pružnými chlopněmi pro vyrovnání nerovností podlahy a stěn.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Cena
41 139
Možnost vzorků
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
90 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 90 položek
Soklová lišta s kabelovým kanálkem se skládá z materiálu na bázi pvc a je opatřena měkkými manžetami u podlahy i stěny. Na způsobu upevnění základního profilu závisí kvalita (resp. pevnost) stěny, která musí být před pokládkou překontrolována. Podlahové lišty je nutno pokládat bez napětí a také je nutné vyvarovat plusovým tolerancím. Upevňovací vzdálenost: max. 25 cm, v rozích maximálně 4 cm od rohu. Provedení různých přechodů a ukončení se dělá za pomoci barevně sladěných nástrčných spojů a koncovek. Lišty pro instalaci podlahy z pvc a lina jsou navrženy tak, aby dokonale zakryly a ochránily okraje podlahových materiálů a vytvořily esteticky příjemné přechody mezi různými místy nebo materiály.

Související články z blogu:

Do kterých místností se hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Do kterých místností se hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Existuje mnoho typů podlahových krytin, ale která se hodí kam? To Vám poradíme v tomto článku.
Číst více
Vše co potřebujete vědět o PVC podlahách

Vše co potřebujete vědět o PVC podlahách

Moderní PVC podlahy neboli lina, jsou vyráběny za pomoci těch nejpokročilejších technologií. Jak vybrat tu nejvhodnější?
Číst více
Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Hodinky nejsou holinky, vinyl není lino. Jak se neztratit v pojmech? Jak si vybrat materiál podlahové krytiny. Vinyl, lino, PVC?
Číst více