🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Klikový vinyl (zámkový, click, plovoucí podlaha)

Klikový vinyl, známý také jako klikové PVC nebo klikové vinylové podlahy, je typ podlahové krytiny, který se vyznačuje jednoduchým a inovativním systémem spojení. Tento systém klikové montáže umožňuje snadnou instalaci bez potřeby použití lepidla nebo speciálních nástrojů. Klikový vinyl má jedinečný systém spojení, který umožňuje jednotlivým panelům snadno se zapojovat do sebe pomocí klikového mechanismu. Tím se eliminuje potřeba lepidla nebo odborné instalace. K dispozici jsou různé vzory a designy, včetně imitací dřeva, kamene, nebo jiných přírodních materiálů. Může mít různé povrchové úpravy, včetně strukturovaných a hladkých povrchů. Materiál zajišťuje, že klikový vinyl je odolný vůči vlhkosti a ideální pro koupelny nebo kuchyně. Široký výběr designů a vzorů umožňuje přizpůsobení vzhledu podlahy podle konkrétního prostoru. Klikový vinyl je oblíbeným výběrem díky svému praktickému klikovému systému, odolnosti a estetickým možnostem. Je vhodný pro ty, kteří preferují snadnou instalaci a moderní design.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena za m2
246 1059
Určení dle místnosti
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Integrovaná podložka (vinyl)
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
49 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 49 položek

Vinylové plovoucí podlahy jsou jedním z nejoblíbenějších typů podlah na trhu. Jejich inovativní click systém umožňuje snadnou a rychlou instalaci, což je zvláště výhodné pro ty, kteří preferují DIY přístup. Tyto podlahy nabízejí široký výběr designů a vzorů, od přirozeně vypadajících dřevěných povrchů po elegantní kamenné efekty, které přináší do interiéru jedinečný a moderní vzhled.

Vinylové plovoucí podlahy jsou také známé pro svou odolnost a snadnou údržbu. Jejich povrch je odolný vůči škrábancům, skvrnám a vlhkosti, což je činí ideální volbou pro domácnosti s dětmi, domácími mazlíčky nebo pro prostředí s vysokou frekvencí provozu.

Vinylové plovoucí podlahy jsou tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají atraktivní, odolnou a snadno instalovatelnou podlahovou krytinu. Bez ohledu na to, zda se jedná o obývací pokoj, kuchyň, koupelnu nebo kancelář, tyto podlahy přinášejí stylový vzhled a praktické vlastnosti, které splní vaše očekávání.

Související články z blogu:

Jak čistit vinylovou podlahu?

Jak čistit vinylovou podlahu?

Existuje mnoho druhů čističů na podlahy a my Vám pomůžeme vybrat ten správný.
Číst více
Jak vybrat vinylovou podlahu?

Jak vybrat vinylovou podlahu?

Aladin Vám poradí, na co se soustředit při výběru nové vinylové podlahy.
Číst více
Kompletní návod, jak položit vinylovou podlahu

Kompletní návod, jak položit vinylovou podlahu

Podrobný návod, jak si správně položit vinylovou podlahu. (instalace a montáž)
Číst více