🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Schodové vinylové hrany Canadian

Schodové vinylové hrany Canadian jsou speciální typ hrany, který se používá k ochraně a estetickému dokončení schodišť s vinylovým povrchem. Tyto hrany jsou navrženy tak, aby chránily okraje schodů před opotřebením a poškozením a zároveň poskytovaly bezpečný a pohodlný chod. Jsou dostupné v různých provedeních a barevných variantách. Jsou navrženy tak, aby se snadno instalovaly a přizpůsobily různým typům schodišť a povrchů vinylového krytu. Vinylové hrany Canadian jsou vyrobeny z odolného materiálu.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
979 980
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
10 produktů
Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek
Kromě estetického ohledu mají schodové vinylové hrany také výhodné vlastnosti samotných vinylových lamel. Jsou plně voděodolné a odolné vysoké zátěži, což zaručuje jejich stabilitu a trvanlivost. Tyto vlastnosti jsou klíčové pro použití v náročných domácnostech i komerčních prostorech, kde jsou schody vystaveny každodennímu provozu a zatížení. Díky klikovým zámkům je instalace těchto schodových hran velmi jednoduchá a efektivní, což přispívá k rychlé a bezproblémové montáži. Celkově lze říci, že schodové vinylové hrany nejen zdokonalí vzhled schodiště, ale také poskytnou odolnou ochranu a snadnou údržbu pro dlouhodobé využití.