🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

PVC s dekorem Dubu

Podlahové krytiny z PVC s dekorem dubu poskytují skvělou alternativu k tradičním dřevěným podlahám. PVC podlahy s dekorem dubu poskytují autentický vzhled dřeva s jemnými texturami a přirozenými barvami dubu. Tento povrch dodává místnosti teplý a příjemný vzhled. PVC podlahy s dekorem dubu jsou k dispozici v různých stylech, od světlých až po tmavé tóny dubu. PVC podlahy s dekorem dubu jsou tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají estetiku dřeva s výhodami PVC podlahových krytin. Díky své odolnosti, snadné údržbě a atraktivnímu vzhledu jsou ideální pro různé místnosti v domě.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Cena za m2
248 589
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
170 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 170 položek
PVC podlahy s dekorem dubu poskytují autentický vzhled dřeva s jemnými texturami a přirozenými barvami dubu. Tento povrch dodává místnosti teplý a příjemný vzhled. Tyto podlahy jsou snadno udržovatelné a čistí se jednoduše utřením vlhkým hadříkem s mírným čisticím prostředkem. Některé typy pvc podlah s dekorem dubu mohou poskytovat určitou izolaci proti zvuku, což může být v domácnosti velmi užitečné, zejména v případě, že jsou podlahy položeny ve vícepatrových domech. Mnoho PVC podlah nabízí jednoduchý systém kliknutí, který umožňuje snadnou instalaci bez potřeby lepidla nebo dalších složitých nástrojů.