🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

PVC s dekorem Dubu šedého

Podlahové krytiny z PVC s dekorem dubu šedého poskytují elegantní a moderní vzhled s kombinací přírodního dřeva a stylové šedé barvy. Kombinace dubového dekoru a šedé barvy vytváří moderní a sofistikovaný vzhled, který se hodí do mnoha různých typů interiérů, včetně moderních, průmyslových nebo minimalistických stylů. PVC podlahy s dekorem dubu šedého tak představují atraktivní a praktickou volbu pro moderní interiéry, která kombinuje styl, odolnost a snadnou údržbu. Díky svým vlastnostem jsou ideální pro různé typy místností, od obývacích pokojů po kanceláře a komerční prostory.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Cena za m2
269 589
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
23 produktů
Zobrazují se 1 – 23 z 23 položek
Podlahové krytiny z PVC s dekorem dubu šedého poskytují elegantní a moderní vzhled s kombinací přírodního dřeva a stylové šedé barvy. Dubový dekor s šedou barvou poskytuje možnost různých stylů a designových kombinací. Může být použit jako základní prvek pro vytvoření kontrastu s jinými barvami nebo materiály v místnosti. PVC podlahy jsou obvykle odolné vůči vlhkosti, oděru a poškrábání, což znamená, že jsou vhodné pro místnosti s vysokou provozní zátěží. Šedá barva navíc často maskuje drobné nečistoty a stopy používání. Některé varianty PVC podlah mohou být vyrobeny z recyklovaných materiálů nebo mohou být recyklovatelné, což přispívá k ochraně životního prostředí.