🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

PVC s dekorem Ořechu

Podlahové krytiny z PVC s dekorem ořechu poskytují elegantní a přírodní vzhled dřeva s výhodami pvc materiálu. Dekor ořechu poskytuje prostoru teplý a příjemný vzhled dřeva, který může vytvářet útulnou atmosféru a dodávat místnosti charakter. Podlahy z PVC s dekorem ořechu jsou k dispozici v různých provedeních a odstínech, což umožňuje vybrat takovou variantu, která nejlépe ladí s designem Vašeho interiéru. PVC podlahy obvykle nabízejí cenově dostupnější alternativu k tradičním dřevěným podlahám, což může být výhodné pro ty, kteří hledají stylovou podlahu s nižšími náklady.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Cena za m2
197 499
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
5 produktů
Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek
Dekor ořechu poskytuje prostoru teplý a příjemný vzhled dřeva, který může vytvářet útulnou atmosféru a dodávat místnosti charakter. PVC podlahy jsou obvykle odolné vůči vlhkosti, oděru a poškrábání, což znamená, že jsou vhodné pro místnosti s vysokou provozní zátěží. Ořechový dekor může skvěle maskovat drobné stopy používání. Některé typy PVC podlah mohou poskytovat určitou izolaci proti zvuku, což může být v domácnosti velmi užitečné, zejména v případě, že jsou podlahy položeny ve vícepatrových domech. Podlahy s dekorem ořechu jsou tak ideální volbou pro ty, kteří chtějí využít příjemný vzhled dřeva bez náročné údržby a za přijatelnou cenu. Jsou vhodné pro různé druhy interiérů a mohou přidat do místnosti útulný a elegantní dojem.