🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15
Tento produkt je možné koupit jen po celých baleních

Uložit

Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý

Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý

Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý

Jednoduchý, ale přesto moderní kobercový čtverec modro-šedé barvy. Tak se dá popsat zátěžový kusový čtverec Coral Lines, který potěší nejen svou odolností, ale i rozumným poměrem cena/výkon a snadnou údržbou. Můžete si tak vytvořit svoji vysněnou kobercovou kombinaci! Tento produkt lze zakoupit pouze po celých baleních obsahujících 20 ks. Jedno balení tedy obsahuje 5 m2Nejčastější dotazy týkající se kobercových čtverců najdete zde. Výška vlasu: 5,5 mm. K produktu se hodí Kobercová (soklová) lišta TL55 117 bílá 200 cm.   Více informací
Doprava zdarma, vrácení zdarma do 1 roku
Doprava i vrácení ZDARMA do ČR a SR
Možnosti dopravy a platby

Více informací

Výhodná cena !
189 Kč bez kódu s DPH
189 Kč s kódem
156 Kč bez DPH

Ani Aladin neumí nařezat koberec s nulovými rozměry. Prosíme, zadejte všechny rozměry větší než 0 :)

Odchylka v rozměru může být 1%, min 3 cm (norma ČSN P CEN/TS 14159), doporučujeme připočítat rezervu 5-10 cm. Při objednání kusů z různých šíří role může mít každá role jiný barevný odstín.
Zlatá střední cesta
Tapibel Značka:
Tapibel
Doprava zdarma
do ČR a SR na všechny objednávky
Vrácení zdarma včetně dopravy
Nevyhovuje barva? Zboží můžete bezdůvodně vrátit až do roka od odeslání.
Záruka na 3 roky zdarma
Našim produktům plně věříme a tady je důkaz.
Garance nejnižší ceny
Pokud do 60 dnů od nákupu uvidíte zakoupené zboží na našem webu levněji, vrátíme Vám rozdíl.
Další ALL INCLUSIVE výhody ZDARMA

Aladin by se pro Vás doslova rozkrájel:

  • Koberce na míru v libovolném rozměru
  • Zdarma vizualizace ve Vaší místnosti
  • Bytový rádce + inspirační koutek
  • Slevy na další nákup
  • Za koberec můžete zaplatit až si ho vyzkoušíte
  • Prvotřídní zákaznická podpora
  • Příslušenství

    Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý
    Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý Kobercový čtverec Coral Lines 60360-50 modro-šedý


    Video

    Klikněte na miniaturu a načtěte video

    Popis produktu

    Kobercové čtverce z kolekce Coral Lines můžete mezi sebou libovolně kombinovat a vytvářet tak originální kobercové vzory. Dostupné je velké množství barev, takže svůj vysněný koberec si může vytvořit každý.

    Mezi hlavní výhody těchto kobercových čtverců patří jejich vysoká odolnost a zatížitelnost, jednoduchá manipulace a dobrý poměr cena/výkon. Jejich vzhled je jednoduchý, ale přesto moderní a příjemný. Pro výrobu byla využita 100% polyamidová vlákna, která jsou známá právě pro svoji odolnost a kvalitu. 


    Příklad kombinace kobercových čtverců:
    Kombinace kobercových čtverců

    Představení kobercových čtverců:

    Návod pro pokládku kobercových čtverců

    Materiál podkladu kobercových čtverců je bitumen. Teplota při pokládce musí být mezi 10 °C a 25 °C a relativní vlhkost vzduchu cca 60 %. Čtverce je třeba vyjmout z krabic a nechat volně ležet na podlaze po dobu 24 hodin před vlastní pokládkou, aby se přizpůsobily teplotě daného prostoru, a tím se zaručí jejich pozdější stálost.

    Důležitá pomůcka pro pokládku kobercových čtverců je šipka na spodní straně čtverce, která ukazuje směr sklonu příze.

    Čtverce mohou být položeny různými způsoby:

    1. Monolitický - všechny šipky ve stejném směru

    2. Šachovnice - šipky v úhlu 90° vzájemně mezi sebou

    3. Cihla - šipky ve stejném směru s vazbou dlaždice posunuté o polovinu dlaždice ve směru šířky

    4. Duolithic - šipky v opačném směru     


    Dlaždice se kladou na sraz k sobě. Je nutná častá kontrola, zda opravdu jednotlivé čtverce doléhají k sousednímu čtverci.

    Pokládku začínáme od středu místnosti.
    1. Změřte vzdálenost mezi protilehlými stěnami, získejte střed a nakreslete čáru. Tento postup opakujte s ostatními stěnami.
    2. Přilepte lepící pásku na podlahu nebo naneste fixační lepidlo.
    3. Začněte s pokládkou ve středu místnosti a pokračujte směrem od středu.
    4. Nalepte všechny dlaždice, které nepotřebují řezání.
    5. Ujistěte se, že každá dlaždice dosedá na svého souseda tak pevně, jak je to možné. Nicméně ne příliš těsně, aby se netvořily „boule“.
    6. Plocha zbylá podél stěn se pokládá až nakonec.

    Doporučujeme pokládat čtverce do šachovnice. Šipka musí svírat úhel 90° ke směru šipky předcházející dlaždice. Tak bude struktura čtverců (zejména u smyček a žebrování) silněji zvýrazněna.

    Vždy, je-li místnost větší jak 25 m2, doporučujeme čtverce fixovat k podlaze oboustrannou lepicí páskou. V případě použití kolečkových židlí použijte fixační lepidlo.

    Zde jsme pro Vás sepsali nejčastější dotazy, na které se nás ptáte:

    1) Jak se kobercové čtverce lepí?
    Odpověď: Čtverce lze lepit buď klasickým lepidlem na koberce anebo oboustrannou lepící páskou. Páska je možná lepším řešením, protože se nepoškodí podkladový materiál a čtverec pak lze snadno vyměnit. Doporučujeme ale páskou nešetřit, aby čtverec dobře držel.

    2) Jak se kobercové čtverce sundávají/mění?
    Odpověď: Snadno. Pomocí nože nebo jiného nástroje se pokuste nadzvednout hranu čtverce a poté jej jednoduše strhněte. Odstraňte zaschlé lepidlo nebo lepící pásku, podlahu očistěte a můžete nalepit nový čtverec. Než řeknete "Mujkoberec", máte to hotovo.

    3) Mohu kombinovat různé barvy a vzory čtverců?
    Odpověď: Jasně, právě to je jednou z hlavních výhod kobercových čtverců. Můžete si snadno poskládat mozaiku dle Vašich vlastních preferencí.

    4) Opravdu lze zakoupit pouze celá balení čtverců po 20 kusech?
    Odpověď: Bohužel je to opravdu tak. Aladin se omlouvá, ale když pro Vás nakupuje zboží u výrobce, musí také nakupovat po baleních.

    5) V čem spočívá výhoda kobercových čtverců oproti normálnímu metrážovému koberci?
    Odpověď: Když ušpiníte metrážový koberec a skvrna nelze vyčistit, je to problém. Když ušpiníte kobercový čtverec, prostě ho vyměníte za jiný. Špinavé psí packy a chleba s marmeládou v ruce dítěte stojícího na Vašem koberci už nemusí být Vaší noční můrou.

    6) Zvládnu instalaci čtverců sám?
    Odpověď: Zvládnete. I my jsme to zvládli (a to je co říct). A kdyby ne, můžete využít naše podlaháře.

    7) Jsou kraje čtverců začištěné?
    Odpověď: Jsou, nebojte. Hrany se Vám třepit nebudou.

    8) Jsou po položení čtverců viditelné spáry?
    Odpověď: To záleží na tom, jestli je správně položíte. Když se budete držet našeho návodu, hrany vidět nejsou. I když pokud je budete na kolenou hledat s lupou, asi je najdete. 

    Materiál Polyamid

    Tento koberec je vyroben z polyamidu, což je často používaný materiál při výrobě kobercových vláken (značený také jako PA). Vyznačuje se vysokou odolností, dlouhou životností a snadnou údržbou. Třešničkou na dortu je nízká pořizovací cena.

    Speciální vlastnosti Vhodný pro podlahové topení

    Tato podlahová krytina má ráda, když je jí teplíčko, a proto ji můžete bez obav položit na podlahové topení. Tak bude teplo vám i jí a všichni budou spokojení. Pokud vybíráte vinylovou podlahu, mějte prosím na paměti, že podlahové vytápění nesmí přesahovat 27 °C, aby platila záruka.

    Speciální vlastnosti Vhodné pod kolečkovou židli

    Rádi byste si tento koberec dali do pracovny, ale máte kolečkovou židli? Nevadí, tento krasavec si s ní perfektně rozumí, aniž byste přes něj museli dát ochrannou podložku. Jedná se o odolný kousek, který je vhodný i pod kolečkovou židli, ať už na ní pracujete nebo zažíváte dobrodružství počítačové hry.

    Třída kvality Zlatá střední cesta

    Tento produkt nabízí velmi dobrou bilanci ceny a kvality. K výrobě byly použity kvalitnější materiály. Díky tomu je u tohoto výrobku posílená jeho životnost. Výrobek byl navržen profesionály s důrazem na dobře vypadající a nezaměnitelný design při zachování praktičnosti a snadné údržby výrobku. Přes to všechno se cenu podařilo udržet v rozumných mezích.


    Produkt bude standardně zabalen tak, že bude stočen na kratší stranu, aby zabíral méně místa.

    Ke stažení

    Recenze

    Recenze produktu

    Hodnocení do 15. 12. 2022 mohla být přidána i neregistrovanými uživateli. Hodnocení od 16. 12. 2022 jsou ověřená, přidaná pouze registrovanými uživateli a nejsou moderovaná.



    Pro přidání recenze se prosím přihlaste

    To nám nově ukládá zákon, aby recenze byly autentické.

    Zapomenuli jste heslo?

    Zaregistrovat se


    Informace o výrobci Tapibel:

    Tapibel

    Tapibel je vášnivý výrobce koberců se sídlem v Peltu (Belgie). Vše začíná přízí a vlákny. Každý koberec a každá podlahová krytina začíná jako cívka základní příze, miliony přízí, které jsou zpracovány do jednoho celku. Lidé za Tapibelem znají svět koberců jako své boty. Již více než padesát let jsou skutečnými mistry koberců a vyrábí jak všívané koberce, tak jehlovou plsť. Znalosti výroby koberců si předávají z generace na generaci již od roku 1970.
    Tapibel nabízí širokou škálu inovativních kolekcí celoplošných nebo pevných koberců, vyrábí také kobercové čtverce. Různé kolekce lze snadno kombinovat v jedné místnosti. Vyrábí také technické koberce pro speciální (sportovní) akce. Koberce můžou dodat jak všívané (na gymnastické žíněnky), tak i vpichované koberce (na běžecké dráhy).

    Zobrazit všechny produkty od výrobce Tapibel

    Parametry

    Tip: Všechny základní pojmy a jejich vysvětlení naleznete v našem slovníku koberců a podlah.

    Obsah balení (m2) 5 m2
    Zátěžová třída 33 - komerční prostory, vysoká zátěž
    Třída hořlavosti (reakce na oheň) Bfl - pouze omezené šíření požáru
    Materiál Syntetický (umělý)
    Specifikace materiálu Polyamid
    Typ vlasu Smyčkový (odolný, pevný)
    Střižený (příjemný, praktický)
    Celková váha 4200 g/m2
    Výška vlasu v mm 5,5 mm
    Váha vlasu 485 g/m2
    Podklad Bitumen
    Využití Vnitřní
    Speciální vlastnosti Vhodný pro podlahové topení
    Vhodné pod kolečkovou židli
    Další vlastnosti Snadná údržba
    Antistatický
    Určení dle místnosti Chodba / Předsíň
    Komerční prostory
    Třásně Bez třásní
    Struktura Smyčka
    Způsob výroby Strojně dělaný
    Třída kvality Zlatá střední cesta
    Značka Tapibel
    Záruka 3 roky (prodloužená zdarma)
    Možnost vzorků Vzorek k poslání zdarma
    Tvar Čtverec
    Doprava Doprava zdarma k Vám i zpět
    Typ produktu Kobercový čtverec
    Barva Modrá
    Šedá
    Aladinův tip
    Co na to říká expert Aladin?
    Čtvercový koberec, který zaujme a potěší!

    Máte k produktu dotaz?

    Ptejte se, jsme rádi k dispozici :)

    Zákaznická podpora k dispozici
    Monika Jodlová
    Zákaznický blahotvůrce,
    Aladinův pomocník
    +420 277 000 178
    Po - Pá: 9 - 18h, So: 9 - 13h
    Položit dotaz k produktu
    Otevře chat (přes celou obrazovku)
    Podrobný kontakt

    Tip: Nechte si zdarma poradit od profesionální designérky

    Napište nám Vaši přibližnou představu a naše profesionální designérka Vám zdarma doporučí koberec nebo podlahu přesně pro Vaše potřeby. Nejenže navrhne správnou podlahovou krytinu z hlediska funkčnosti, ale také doporučí ten správný design koberce či dekor podlahy dle posledních bytových trendů.




    Přidat více příloh Přidat další obrázek

    Přiložení obrázku není povinné, ale pro získání lepší představy to určitě doporučujeme.


    Uveďte ideálně místnost, do které koberec vybíráte, zda se jedná o kusový koberec, metrážový nebo podlahu, preferenci barvy a přibližný rozměr. Vše ostatní již nechte na naší designérce.


    Více informací o tom, jak zpracováváme osobní údaje najdete v našich Zásadách zpracování osobních údajů.

    Nejste si jisti? Ptejte se designérky:
    designer@mujkoberec.cz


    Pavla Tvrdíková
    Profesionální designérka
    Znáte z TV Prima (Mistři dílny)
    Více o Pavle

    Pokud preferujete telefonickou konzultaci, bude se Vám ráda věnovat naše zákaznická podpora: +420 277 000 178


    Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Kobercové čtverce (18)