🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Podlahové lišty

Podlahové lišty jsou důležitým prvkem, který dokončuje vzhled a ochranu podlahy. Tyto lišty jsou umístěny na spoji mezi podlahou a stěnou nebo na místech, kde se různé typy podlah setkávají. V nabídce podlahových lišt najdete široký výběr různých typů, které dokonale doplní Vaše podlahové krytiny a zajistí estetický a profesionální vzhled. Zde jsme pro Vás připravili všechny typy lišt - od kobercových (soklových) přes podlahové lišty k PVC a vinylovým podlahám až po lišty přechodové. Tyto lišty nejen poskytují ochranu proti poškození okrajů podlahy, ale také skvěle zakrývají spáry mezi různými typy podlahových materiálů. Abychom splnili Vaše očekávání, nabízíme také premiové a dekorativní lišty Orac, které dodávají prostorům unikátní vzhled a charakter.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
41 979
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
211 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 211 položek

Podlahové lišty jsou důležitým prvkem, který dokončuje vzhled a ochranu podlahy. Tyto lišty jsou umístěny na spoji mezi podlahou a stěnou nebo na místech, kde se různé typy podlah setkávají. Jejich hlavními funkcemi jsou:

  1. Estetika: Podlahové lišty pomáhají vytvořit dokončený vzhled místnosti. Mnoho lišt je navrženo tak, aby esteticky zapadalo do designu interiéru a zajišťovalo elegantní přechody mezi různými povrchy.

  2. Ochrana: Tyto lišty chrání okraje podlahy před poškozením a opotřebením, které může nastat v důsledku opakovaného kontaktu nebo nárazů.

  3. Skrytí nerovností: Podlahové lišty mohou skrýt malé nerovnosti v instalaci podlahy nebo nepravidelnosti v základních površích, což zlepšuje celkový vzhled místnosti.

  4. Pokrytí dilatačních spár: V některých případech podlahové lišty pokrývají dilatační spáry, které jsou důležité pro přirozené pohyby podlahového materiálu v důsledku teplotních změn.


Podlahové lišty jsou k dispozici v různých stylech, materiálech a velikostech, což umožňuje výběr takových, které nejlépe odpovídají konkrétním potřebám a designu místnosti