🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Jednobarevné koberce s nízkým vlasem

Přinesete-li do svého domova jednoduchost a eleganci, naše kolekce jednobarevných koberců s nízkým vlasem je tou pravou volbou. Každý koberec je pečlivě navržen, aby dodal vášni, která vyvstane z jedinečného designu s nízkým vlasem. Nízký vlas koberců nejenom vytváří moderní vzhled, ale je také praktický. Snadno se udržují, jsou odolné vůči opotřebení a jsou ideální volbou pro oblasti s vysokou frekvencí chodců. Naše koberce jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které poskytují dlouhou životnost a pohodlí. S jejich nízkým vlasem se nebudete muset starat o to, že by zachytávaly prach nebo ztrácely svůj tvar.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
139 28099
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
276 produktů
Zobrazují se 274 – 276 z 276 položek
Jednobarevné koberce s nízkým vlasem jsou skvělou volbou pro ty, kteří preferují jednoduchý, moderní a snadno udržovatelný styl.

  1. Snadná údržba: Koberce s nízkým vlasem jsou snadné na údržbu a čištění. Méně chlupů znamená méně zachyceného prachu a špíny, což usnadňuje udržování koberce v čistotě.

  2. Moderní vzhled: Nízký vlas poskytuje koberci moderní a elegantní vzhled, který se hodí do různých interiérů a stylů.

  3. Vhodné pro vysokou frekvenci používání: Díky své odolnosti a snadné údržbě jsou koberce s nízkým vlasem ideální volbou pro prostory s vysokou frekvencí používání, jako jsou obývací pokoje, chodby nebo kancelářské prostory.

  4. Bezpečnost: Koberce s nízkým vlasem jsou obvykle ploché a stabilní, což snižuje riziko úrazu při chůzi po koberci.

  5. Vhodné pro alergiky: Menší množství vlákna znamená méně alergenů, což může být vhodné pro ty, kteří trpí alergiemi nebo mají citlivé dýchací cesty.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více