🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová (plovoucí) podlaha do obýváku

Laminátová plovoucí podlaha je skvělou volbou pro obývací pokoj z mnoha důvodů. Tato druh podlahy je atraktivní, odolná a snadno se udržuje. Laminátové podlahy nabízejí široký výběr designů, včetně různých dřevěných vzorů, které dodají obývacímu pokoji příjemný a teplý vzhled. Laminátové podlahy jsou odolné vůči poškrábání, opotřebení a oděru, což je dělá ideální volbou pro obývací pokoj, kde se často vyskytují vysoký provoz a aktivity. Některé typy laminátových podlah jsou kompatibilní s podlahovým vytápěním, což může být v obývacím pokoji velkou výhodou, zejména v chladnějších oblastech. Při výběru laminátové podlahy do obývacího pokoje je důležité zvážit celkový vzhled místnosti, úroveň provozu a Vaše individuální preference ohledně stylu a designu. S širokou škálou možností designu a cenových relací je laminátová plovoucí podlaha ideální volbou pro mnoho domácností.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
371 539
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 40 – 58 z 58 položek
Laminátová (plovoucí) podlaha je skvělou volbou pro obývací pokoj z mnoha důvodů. Nabízí estetický vzhled dřeva nebo kamene, odolnost vůči opotřebení a snadnou údržbu. Vyberte laminátovou podlahu, která ladí s interiérem Vašeho obývacího pokoje a celkovým dekorem Vašeho domu. Můžete zvolit dřevěný vzhled, který dodává do místnosti teplejší a přívětivější atmosféru, nebo můžete zvážit moderní vzory kamene nebo dlažby pro elegantnější vzhled. Obývací pokoj je často jedním z nejvíce využívaných prostor v domě, takže je důležité vybrat laminátovou podlahu s dostatečnou odolností vůči opotřebení, poškrábání a poškození. Zvažte barvu a texturu laminátové podlahy podle vašich preferencí a požadovaného vzhledu místnosti. Světlé barvy mohou vizuálně zvětšit prostor, zatímco tmavší barvy mohou poskytnout více elegance a útulnosti. Při výběru laminátové podlahy do obývacího pokoje je důležité vzít v úvahu nejen estetické hledisko, ale také funkčnost a odolnost podlahy vůči každodennímu používání.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více