😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Lišty

Lišty hrají klíčovou roli v podlahářství, kde slouží nejen estetickým, ale i praktickým účelům. Podlahové lišty elegantně zakrývají dilatační spáry mezi podlahou a stěnou, chrání spodní část stěny před poškozením a přidávají dokončený vzhled celé místnosti. Přechodové lišty umožňují hladké a bezpečné přechody mezi různými typy podlahových krytin, zatímco ukončovací lišty poskytují čistý a upravený vzhled na okrajích podlah. Vyrábějí se z různých materiálů, jako jsou dřevo, plast a kov, což umožňuje jejich přizpůsobení jakémukoliv interiéru. Lišty v podlahářství tedy nejen zdokonalují estetiku prostoru, ale také zvyšují jeho funkčnost a odolnost.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
3D panely (délka, výška, tloušťka)
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
41 4669
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
255 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 255 položek

Podlahové (soklové) lišty

Podlahové lišty jsou navrženy k estetickému a funkčnímu dokončení přechodu mezi podlahou a stěnou. Slouží k zakrytí dilatačních spár a ochraně spodní části stěny před poškozením a nečistotami. 

Přechodové (vyrovnávací) lišty

Přechodové lišty jsou určeny k vyrovnání výškových rozdílů mezi různými podlahovými krytinami a k estetickému zakrytí přechodů mezi místnostmi. Jsou ideální pro přechody mezi dlažbou, kobercem, laminátem a dalšími materiály. Nabízejí nejen vizuální sjednocení, ale také zvýšení bezpečnosti a odolnosti podlahy.

Stropní lišty

Stropní lišty jsou využívány k dekorativnímu oddělení stěn a stropu, čímž dodávají místnosti elegantní vzhled. 

Estetické lišty

Estetické lišty jsou designovým prvkem, který dodává místnosti jedinečný charakter. Mohou být použity kdekoliv v interiéru k dekoraci stěn, nábytku nebo k vytváření rámů a obrazců. Jsou dostupné v široké škále tvarů, barev a materiálů, což umožňuje jejich přizpůsobení jakémukoliv stylu interiéru.

Schodové hrany

Schodové hrany (profily) slouží k ochraně a estetickému dokončení schodu. Tyto hrany jsou navrženy tak, aby chránily okraje schodů před poškozením a zároveň poskytovaly bezpečný a pohodlný schod. Jsou dostupné v různých provedeních.

Související články z blogu:

Jak nainstalovat kobercové lišty

Jak nainstalovat kobercové lišty

Aladin radí, jak přesně postupovat při instalaci kobercových soklových lišt TL55.
Číst více
Jak nainstalovat podlahové lišty

Jak nainstalovat podlahové lišty

Zde se dozvíte, jak nainstalovat podlahové lišty, včetně potřebných nástrojů a základních kroků pro dosažení profesionálního výsledku.
Číst více