🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová (plovoucí) podlaha do ložnice

Laminátová (plovoucí) podlaha je skvělou volbou pro ložnici z mnoha důvodů. Nabízí atraktivní vzhled dřeva nebo kamene, je odolná vůči opotřebení a snadno se udržuje. Ložnice je místem odpočinku a relaxace, proto je důležité zvolit podlahu, která poskytuje pohodlí a teplý povrch. Měkké podlahové krytiny mohou být vhodné, zejména ráno při chůzi bosou nohou. Vyberte laminátovou podlahu, která ladí s dekorem a designem Vaší ložnice. Můžete zvážit dřevěné vzory s teplými tóny pro vytvoření útulné atmosféry, nebo moderní vzory. Ložnice by měla být místem, kde se cítíte uvolněně, a proto je důležité zvolit podlahu, která vyžaduje minimální údržbu.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 40 – 58 z 58 položek
Laminátová plovoucí podlaha je skvělou volbou pro ložnice z mnoha důvodů. Tento typ podlahy nabízí řadu výhod, které jsou ideální pro prostředí ložnice. Laminátové podlahy poskytují tepelnou izolaci a pohodlí, což je v ložnici velmi důležité, zejména pokud chodíte po podlaze bosí nohou. Laminátové podlahy jsou k dispozici v různých dekorech dřeva, kamene nebo dlaždic, což vám umožňuje vybrat si podlahu, která bude dokonale ladit s designem Vaší ložnice a vytvořit příjemnou atmosféru. Laminátové podlahy jsou obvykle cenově dostupnější než tvrdé dřevěné podlahy nebo keramické dlaždice, což znamená, že si můžete vybrat kvalitní podlahu za přijatelnou cenu. Při výběru laminátové podlahy do ložnice je důležité zvážit nejen estetiku, ale také pohodlí, kvalitu a údržbu podlahy, aby Vaše ložnice byla místem klidu a relaxace.