🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátové plovoucí podlahy

Laminátové plovoucí podlahy jsou oblíbeným typem podlahové krytiny, která se skládá z několika vrstev materiálů. Tento typ podlahy se nazývá "plovoucí" proto, že se instaluje bez nutnosti lepení nebo připevňování k podkladu. Místo toho se jednotlivé panely podlahy navzájem spojují pomocí systému kliknutí. Laminátové plovoucí podlahy jsou obecně odolné vůči poškrábání, opotřebení, vlhkosti a skvrnám. Díky ochrannému povlaku jsou vhodné pro místnosti s vysokým provozem, jako jsou obývací pokoje, kuchyně a chodby. Laminátové plovoucí podlahy jsou k dispozici v široké škále designů, textur a vzorů, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic. To umožňuje vytvoření přirozeného vzhledu a pocitu místnosti za mnohem nižší cenu než u skutečných dřevěných podlah. Laminátové podlahy jsou hypoalergenní.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 58 položek
Laminátové plovoucí podlahy jsou typ podlahové krytiny, která se skládá z několika vrstev komprimovaného dřevěného materiálu, který je pokryt laminátem. Tento typ podlahy se nazývá "plovoucí" proto, že není připevněn k podkladu, ale je položen na podkladovou podlahu bez lepení nebo připevnění. Laminátové plovoucí podlahy jsou relativně snadné nainstalovat, což umožňuje rychlou renovaci nebo změnu podlahy v domě. Často se instalují pomocí systému kliknutí, který umožňuje jednoduché spojení mezi jednotlivými panely podlahy. Laminátové plovoucí podlahy jsou k dispozici v široké škále vzorů, textur a barev, které napodobují vzhled dřeva, kamene nebo dlažby. Mohou poskytnout atraktivní vzhled interiéru a mohou být vhodné pro různé dekorativní styly. Laminátové plovoucí podlahy jsou odolné vůči poškrábání, opotřebení a skvrnám, což je činí ideální volbou pro oblasti s vysokou průchodností, jako jsou obývací pokoje, chodby a kancelářské prostory. Laminátové plovoucí podlahy jsou obvykle cenově dostupnější než některé jiné typy podlahových krytin, jako je tvrdý dřevěný parket nebo dlaždice. Laminátové podlahy jsou hypoalergenní, což znamená, že nepřitahují prach, roztoče a další alergeny tak jako koberce. Laminátové plovoucí podlahy jsou tedy populární volbou pro mnoho domácností a komerčních prostor díky své odolnosti, estetickému vzhledu a relativně nízkým nákladům.

Související články z blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Ty nekonečné rozhovory o tom, jakou zvolit. Ale nestrachujte se, milí čtenáři, dnes se ponoříme do vod nekonečného moře podlahových možností vysvětlíme si rozdíly mezi laminátovými a vinylovými podlahami.
Číst více