🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha Floorclic 32 Emotion

Laminátová podlaha Floorclic 32 Emotion je dalším typem podlahového materiálu, který nabízí různé vlastnosti a výhody. Floorclic 32 Emotion je laminátová podlaha, která využívá pokročilý klikací systém instalace. Panely se snadno spojují dohromady pomocí mechanismu kliknutí. Tato laminátová podlaha je vhodná pro různé typy interiérů, včetně domácích prostor, obchodů a kanceláří. Je navržena tak, aby vydržela střední až vysokou úroveň provozu. Dostupná je v široké škále designů a vzorů, včetně různých dekorů dřeva, kamene a dlaždic. To umožňuje výběr podlahy, která odpovídá stylu a designu Vašeho interiéru.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
529 530
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
11 produktů
Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek
Laminátová podlaha Floorclic 32 Emotion je vysoce kvalitní podlahový materiál, který nabízí několik výhod a vlastností. Floorclic 32 Emotion je laminátová podlaha, která využívá pokročilý klikací systém instalace. Tento systém umožňuje jednoduchou a rychlou instalaci bez potřeby použití lepidla. Panely se snadno spojují dohromady pomocí mechanismu kliknutí. Laminátová podlaha Floorclic 32 Emotion je vhodná pro různé druhy prostor, včetně domácích interiérů, kanceláří a obchodů s mírným provozem. Je navržena tak, aby vyhovovala běžným prostředím s průměrnou zátěží. Dostupná je v široké škále designů a vzorů, včetně různých dekorů dřeva, kamene a dlaždic. To umožňuje výběr podlahy, která odpovídá stylu a designu Vašeho interiéru. Laminátová podlaha Floorclic 32 Emotion je skvělou volbou pro ty, kteří hledají odolnou, snadno udržovatelnou a esteticky přitažlivou podlahovou krytinu pro své interiéry.