🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Alfawool koberce vlněné

Kolekce Alfawool přináší do vašeho interiéru nádherné a luxusní metrážové koberce, které jsou vyrobeny ze 100% vlny. Tato přírodní surovina nejenže dodává kobercům vysokou kvalitu, ale také zajišťuje certifikát o nízkých emisích, což je důležité pro zdravé prostředí ve vašem domově. Také získaly certifikát GÜT, který potvrzuje jejich šetrnost vůči životnímu prostředí. Další výhodou koberců Alfawool je jejich kompatibilita s podlahovým vytápěním a protiskluzové vlastnosti.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
699 700
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Koberce Alfawool získaly certifikát GÜT, který potvrzuje jejich šetrnost vůči životnímu prostředí. To znamená, že při výrobě těchto koberců byly dodrženy přísné normy a směrnice pro ochranu životního prostředí, což je skvělá zpráva pro ty, kteří se zajímají o udržitelnost a ekologii.

Další výhodou koberců Alfawool je jejich kompatibilita s podlahovým vytápěním. Díky své tepelné izolaci a propustnosti pro teplo se tyto koberce mohou stát dokonalým doplňkem vašeho podlahového vytápění, které zajistí teplý a příjemný povrch pro vaše nohy.

Aby byla zajištěna vaše bezpečnost, koberce Alfawool jsou vybaveny protiskluzovou vrstvou. Tím se minimalizuje riziko sklouznutí a zvyšuje stabilita koberce na podlaze. To je zejména důležité v prostorách, kde je zvýšená pravděpodobnost pádu, jako jsou chodby nebo schodiště.

S koberci z kolekce Alfawool získáte nejen krásný a luxusní design, ale také vysokou kvalitu, ohleduplnost k životnímu prostředí, možnost využití s podlahovým vytápěním a bezpečnost na skluzavých površích. Jsou to koberce, které spojují estetiku, funkčnost a ekologickou odpovědnost v jednom.