🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nejlevnější trávy

Nejlevnější travní koberce za fantastické ceny! V ceně už máte řezání, zužování dle Vašeho přání, balení, návinku, dopravu po celé ČR i na Slovensko zdarma, pojištění při přepravě, prodlouženou záruku a také všechny ostatní ALL INCLUSIVE služby z naší nabídky. Váháte, proč si pořídit umělý trávník? Nemusí se sekat ani zalévat, je stále zelený, snadno se udržuje a hodně toho vydrží. Podle nás je to ideální volba na zahradu, k bazénu, pod pergolu nebo i na balkon či terasu. Pamatujte však, že při výběru nejlevnější umělé trávy je důležité zvážit také kvalitu a odolnost materiálu, abyste zajistili dlouhodobé uspokojení se svým nákupem.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena za m2
139 419
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
8 produktů
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Na našem e-shopu nabízíme široký výběr umělých trav za dostupné ceny, které splňují různé potřeby a preference. Naše nejlevnější umělé trávy jsou cenově dostupné, ale zároveň nabízejí atraktivní vzhled a základní vlastnosti, které očekáváte od umělé trávy. Naše kolekce zahrnuje různé druhy umělých trav s různými vlastnostmi, délkami vláken a odstíny zelené. I když naše umělé trávy jsou cenově dostupné, dbáme na to, aby byly vyrobeny z kvalitních materiálů a měly atraktivní vzhled. Většina našich umělých trav je snadno instalovatelná a může být použita venku i uvnitř. Pokud hledáte cenově dostupnou možnost pokrytí Vašeho exteriéru nebo interiéru umělou trávou, podívejte se na naši širokou nabídku nejlevnějších umělých trav na našem e-shopu. U nás najdete kvalitní produkty za příznivé ceny.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více