🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Příslušenství k travním kobercům

Příslušenství k umělým trávám může zahrnovat různé produkty a doplňky, které pomáhají při instalaci, údržbě a vylepšení vzhledu travních koberců. Podkladové fólie (geotextilie) jsou umístěny pod umělou trávu a slouží jako bariéra proti plevelu a jako ochrana proti pronikání vlhkosti. Kotevní kolíky jsou používány k upevnění umělé trávy na podkladu. Lepící pásky a lepidla se používají k upevnění jednotlivých částí umělé trávy dohromady nebo k upevnění trávy na podklad. Nůž na řezání je důležitým nástrojem pro přesné a čisté řezání umělé trávy na požadované rozměry. Toto jsou jen některé z běžných druhů příslušenství k umělým trávám. Každý z těchto produktů může pomoci zlepšit instalaci.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena
19 1399
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
12 produktů
Zobrazují se 1 – 12 z 12 položek
Příslušenství k umělým trávám může zahrnovat různé produkty a doplňky, které pomáhají při instalaci, údržbě a vylepšení vzhledu travních koberců. Podkladové fólie (geotextilie) jsou umístěny pod umělou trávu a slouží jako bariéra proti plevelu a jako ochrana proti pronikání vlhkosti. Kotevní kolíky jsou používány k upevnění umělé trávy na podkladu. Jsou vyrobeny z kovu a zajišťují pevné a stabilní uchycení travního koberce na zemi. Lepící pásky a lepidla se používají k upevnění jednotlivých částí umělé trávy dohromady nebo k upevnění trávy na podklad. Pomáhají zajistit pevné spoje a zabránit pohybu trávy. Nůž na řezání je důležitým nástrojem pro přesné a čisté řezání umělé trávy na požadované rozměry. Pomáhá vytvářet hladké a přesné hrany a úpravy. Při výběru příslušenství k travním kobercům je důležité zvážit potřeby Vašeho projektu a požadované vlastnosti. Kvalitní příslušenství může výrazně usnadnit instalaci a údržbu umělé trávy a prodloužit její životnost.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více