🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Realistické trávy

Realistické trávy, zejména umělé trávy, jsou navrženy tak, aby co nejlépe imitovaly přirozený vzhled a texturu živé trávy. Když vybíráte umělou trávu, je několik faktorů, na které byste se měli zaměřit, aby výsledek byl co nejrealističtější. Umělá tráva, kterou nerozeznáte od živé. Travní koberce mnoha řad, které perfektně imitují realitu. Na rozdíl od živé trávy ale naše trávníky nemusíte sekat, ani zalévat a přesto Vám zůstanou po celý rok krásně zelené. Jsou určené do interiéru i exteriéru. Využití tak najdou na terase či balkonu, pod pergolou, na dětském hřišti, v okolí bazénu a na plno dalších místech. Je důležité si vzít v úvahu několik faktorů, včetně typu trávy, kterou preferujete.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena za m2
305 999
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek
Na našem e-shopu nabízíme široký výběr realistických umělých trav, které vypadají a pocitově připomínají skutečnou trávu. Naše realistické trávy jsou navrženy s důrazem na detaily a kvalitu, aby poskytovaly přirozený vzhled a pohodlí, které očekáváte od umělé trávy. Naše travní koberce jsou navrženy s různými odstíny zelené, různými délkami vláken a strukturou, která připomíná skutečnou trávu. Díky tomu vypadají velmi přirozeně a atraktivně. Jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření a opotřebení. Jsou navrženy tak, aby vydržely dlouho a vypadaly krásně i při náročných podmínkách. Naše realistické trávy jsou vhodné pro různé použití, včetně zahrad, teras či balkonů, sportovních ploch, interiérů a veřejných prostranství. Pokud hledáte realistickou umělou trávu, která vypadá a chová se jako skutečná tráva, podívejte se na naši nabídku na našem eshopu. U nás najdete široký výběr realistických trav za příznivé ceny.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více